Yli 15 000 yritystä luottaa eTaskuun

Lue miksi he suosittelevat meitä

Yritysten kuiteilla on kolme kohtaloa. Kuitti haalistuu tai rypistyy taskussa käyttökelvottomaksi. Kuitti hukkuu. Tai kuitti päätyy mitä erinäisempiä reittejä pitkin kirjanpitäjälle. eTaskun avulla näitä kahta ensimmäistä ei pääse tapahtumaan, vaan kuitti on heti tallessa ja talousyksikön nähtävillä.

Asko Schrey

Asko Schrey

Accountor

Helppo ottaa käyttöön ja yksinkertainen käyttää. Ryppyisten kuittien oikominen, niittailu ja postittelu ovat kaukainen muisto vaan. Ehkä suurin helpotus on se, että kun kuitin kuvaa aina heti, kadonneiden kuittien metsästys on loppunut kokonaan. Suosittelen lämpimästi!

Timo Metsola

Timo Metsola

Vuokraturva

Etsin pitkään sopivaa ratkaisua kulukuittien mobiiliin käsittelyyn. Vihdoin markkinoille on tullut toimiva ratkaisu ja otimme sen ilolla vastaan. eTaskun avulla pääsimme eroon kymmenistä tuottamattomista työtunneista. Jokaisen pk-yrityksen pitäisi ottaa palvelu käyttöön.

Rami Peltonen

Rami Peltonen

Lyyti

Alunperin pienellä pilottiryhmällä tehdyn testin tulos oli selvä: siirtyminen eTaskuun vapauttaisi enemmän aikaa tuottavan työn tekemiseen. Palvelun laajentaminen koko yrityksen käyttöön oli osaltamme helppoa ja joustavaa. eTaskusta saadun hyödyn määrä kasvaa suorassa suhteessa kuittien lukumäärään.

Tatu Hirvonen

Tatu Hirvonen

Tulos

En missään nimessä vaihtaisi eTaskua pois! Voin unohtaa normaalin kuittirumban, kun keskityn oleelliseen ja säästän aikaa. eTasku on helppokäyttöinen älypuhelinsovellus, jolla skannaan, arkistoin ja toimitan kuittini kirjanpitoon yhdellä napin painalluksella. Olen saanut paperittoman toimiston, kiitos!

Pauliina Mäkelä

Pauliina Mäkelä

Kinda

Ei enää tukuittain ryppyisiä kuitteja. Ei enää kuukausittaista kuitinperkausrumbaa. Ei enää kadonneita tositteita. Ei enää kuluja, jotka unohtuivat laskuttaa asiakkaalta. Uusin liikesalaisuuteni on eTasku, jonka avulla tositteet tallentuvat ja siirtyvät kirjanpitäjälle kuin itsestään.

Katleena Kortesuo

Katleena Kortesuo

Katleena Kortesuo Oy

Jo 15 000 yritystä käyttää eTaskua

Voit myös aloittaa käytön lataamalla eTaskun sovelluskaupasta.