Ota yhteyttä, tavalla tai toisella

Täältä löydät yrityksemme ja työntekijöidemme yhteystiedot

Kuittirumban mestarit puhelinsoiton päässä

Maanantai - perjantai klo 09-15

asiakaspalvelu@etasku.fi

Klikkaa ja lähetä.

Toimistot

Tampere | Helsinki

eTasku Solutions Oy – 2487226-8

Verkkolaskut

Verkkolaskuosoite: 003724872268

Operaattori: Apix Messaging Oy

Operaattoritunnus: 003723327487

Tampere (pääkonttori)

Åkerlundinkatu 11 A 6.krs

33100 Tampere

Helsinki

Keilaniementie 1

02150 Espoo

Sini

Kissanainen

Kuuden kissan ja miehen (yhden) kanssa asustavalta Siniltä löytyy vastaus käytännössä kaikkiin eTaskun käyttöön liittyviin kysymyksiin.

02 480 841 76
asiakaspalvelu@etasku.fi

Antti-Jussi

Kuittikersantti

Tausta Suomen Puolustusvoimissa ja salibandykentillä on koulinut A-J:sta särmän asiakaspalvelun ammattilaisen, joka kuulostaa suorastaan hunajaiselta puhelimessa.

02 480 841 76
asiakaspalvelu@etasku.fi

Jenni

Lämmin halaus

Jenni on asiakaspalvelija paikallaan, kun kaipaat tukea eTaskun käytön kanssa. Kysymys kuin kysymys, niin Jenni ottaa asiakkaan lämpimään halaukseensa ja auttaa asian selvittämisessä! Olemme vahvasti sitä mieltä, että jokaisella työpaikalla pitäisi olla vähintään yksi Jenni.

02 480 841 76
asiakaspalvelu@etasku.fi

Pekka Äijälä

Propagandanisti

Pekka on tunnetusti veistosmainen monilahjakkuus, joten onkin varsin luontevaa, että Pekka siis vastaa eTaskun asiakaskokemuksesta! Lisäksi Pekan vastuulla on eTaskun markkinoinnin ja viestinnän kehittäminen.

040 827 6929
pekka.aijala@etasku.fi

Olli Kivelä

Raipan heiluttaja

Olli heiluttaa raippaa ja toimitusjohtaa eTaskun rytmiryhmää. Vapaa-ajallaan Olli viettää aikaa golfkentällä palloja etsien…

040 8380 775
olli.kivela@etasku.fi

Arttu Kuukso

Kortin vinguttaja

Arttu kehittää meidän liiketoimintaa. Vapaa-ajallaan hän yrittää korjata ja potkia Harley-Davidsonia käyntiin. Toistaiseksi eTaskun kehittäminen on sujunut vielä paremmin.

050 548 2803
arttu.kuukso@etasku.fi

Petra Laisi

Kuittipedagogi

Petra vastaa meillä myynnistä. Jos haluat hyödyntää eTaskua tehokkaasti tilitoimistosi arjessa, ota yhteyttä Petraan!

050 464 5923
petra.laisi@etasku.fi

Inga Pietarinen

Kuittimestari

Inga on eTaskun uusimpia tulokkaita. Kun haluat päästä tilitoimistossa eroon kuittirumbasta ja ottaa eTaskusta kaikki hyödyt irti, ota yhteyttä Ingaan!

041 732 2192
inga.pietarinen@etasku.fi

Antti Lehmusalho

Hessu Hopo

Haluaisitko sanoa muutaman sanasen eTaskun palvelusta? Antti taivuttelee meillä koodia ja itse koodareita kaiken mahdollisen sekä mahdottoman välillä, joten tämä hessu kannattaa kontaktoida näihin liittyvissä asioissa.

antti.lehmusalho@etasku.fi

Jarkko Honkanen

Mobiilimies

Kanteletta soittava ja villeihin jooga-asentoihin taipuva mobiilimies. Jarkko pitää huolen, että eTaskun sovellusta on helppo ja mukava käyttää! Ja onpa se Jarkko itsekin mukava.

jarkko.honkanen@etasku.fi

Irina Vaara

Mobiilimestari

Irina varmistaa, että eTaskun mobiilisovellus käy ja kukkuu ja kehittyy. Samalla hän varmistaa myös sen, että toimistollamme on lämmin sekä ihana tunnelma – hymyily Irinan seurassa on taattua!

irina.vaara@etasku.fi

Valtteri Kortesmaa

Koodiosaaja

Rauhallinen ja tarkkaakin tarkempi TTY-taustainen koodari. Valtteri hoitaa eTaskun web-palvelun koodia sveitsiläisen kellosepän tarkkuudella sekä ammattitaidolla. Tarkkaa on!

valtteri.kortesmaa@etasku.fi

Juhani Ovalo

Koodin kesyttäjä

Juhani koodaa eTaskua niin edestä kuin takaa eli front and back, mutta ei sentäs kuitenkaan edestakaisin! Tämä kaveri kun alkaa koodaamaan, niin koodille ei jää vaihtoehdoksi kuin totella.

juhani.ovalo@etasku.fi

Matti Tanskanen

Webin kansikuvapoika

Ei ole eTaskun frontilla huolen häivää, sillä Matti pitää siitä erinomaisen hyvää huolta! Frontti eli webbi eli reacti eli käyttöliittymä on sulaa vahaa tämän tyypin käsissä – ja niin ollaan kyllä mekin.

matti.tanskanen@etasku.fi

Mika Kuitunen

Design-velho

Hokkuspokkus ja simsalabim! Mika loihtii eTaskun ulkoasua ja käytettävyyttä siihen malliin ja siihen kuosiin, että palvelun voidaan todeta toimivan kuin junan vessa konsanaan.

mika.kuitunen@etasku.fi