Lataa eTasku puhelimeesi tästä!

Tilitoimisto, toimi tehokkaammin

Ota eTasku käyttöön ja vastaanota asiakkaasi kuitit sähköisesti. Täysin ilmaiseksi!

Esimerkiksi he suosittelevat eTaskua

Yksi pidetymmistä kirjanpidon ohjelmistoista vuonna 2015*

Tilitoimiston näkökulmasta eTasku on avannut uusia mahdollisuuksia työkuorman tasaamiseen kuukauden sisällä. Ennen kaikki matka- ja kululaskujen kuitit tulivat hyvin lyhyessä aikaikkunassa nyt, kuitit ovat työstettävissä välittömästi asiakkaan tallennettua ne. Myös turhauttava ja aikaa vievä lämpökuittien varmuuskopiointi on vähentynyt ja tämä säästää aikaa ja kuluja.

Kimmo Martikainen

Kimmo Martikainen

Rantalainen Konserni

eTaskun käyttöönotto sujui jouhevasti ja saimme kaiken kaipaamamme tuen. Arvostan eTaskun asiakaslähtöistä toimintatapaa ja nopeaa reagointialttiutta. Kehitysehdotukset tuotiin nopealla aikataululla. eTaskulle on ollut kysyntää ja liioittelematta voin todeta sen edesauttaneen myös omassa asiakashankinnassamme. Asiakkaamme ovat olleet tähän 100 % tyytyväisiä.

Mikko Sipilä

Mikko Sipilä

Rätinki Yhtiöt

eTasku & Tilitoimisto

Näin eTasku auttaa kirjanpitäjää

Sähköisesti

Asiakkaasi kuvaavat kuittinsa sovelluksellamme, jonka jälkeen kuitit menevät turvallista, SSL-suojattua, yhteyttä pitkin kirjanpito-ohjelmaasi. Voit sanoa hyvästit kuittisilpulle.

Siistissä järjestyksessä

Ei enää ryppyisiä kuitteja sekalaisessa järjestyksessä. Ei enää turhaan menetettyä työaikaa järjestelyyn. Kuitit tulevat eTaskusta fiksussa aikajärjestyksessä.

0,00 €/kk

Ei aikaa vieviä asennuksia. eTaskun käyttöönotto sujuu muutamassa minuutissa, ja mikä parasta, palvelumme on tilitoimistoille täysin ilmainen.

Säästä 5 minuuttia työaikaa per kuitti

Tutkimusten mukaan yhden käteiskuitin tai tositteen käsitteleminen vie kirjanpitäjältä yli 5 minuuttia tehokasta työaikaa. eTaskun avulla voit tehostaa työsi: saat kaikki kuitit siistissä järjestyksessä suoraan kirjanpito-ohjelmaasi.

Yhteensopiva ohjelmistojen kanssa

Tilitoimiston ei tarvitse korvata käyttämäänsä kirjanpito-ohjelmistoa eTaskulla. Sovellus toimii loistavasti yhteen kaikkien kirjanpito-ohjelmistojen kanssa ja tiedostojen siirtäminen ohjelmistoon käy muutamalla napin painalluksella.

*Taloushallintoliitton TAL-2015 tutkimus Taloushallinnon ohjelmistoista.

Helposti käytettävissä ohjelmistonne kanssa

Eikö ohjelmistosi löydy listalta? Ota yhteyttä!

Katso kuinka eTasku palvelee kirjanpitäjiä

Usein kysytyt kysymykset

Otathan meihin yhteyttä mikäli sinulla on kysyttävää

Tilitoimistot ja kirjanpitäjät voivat luoda itselleen ilmaiset käyttäjätunnukset tästä. Olemme teihin yhteydessä ja annamme pienen perehdyksen eTaskun tehokkaaseen käyttöön. Sen jälkeen voitte kutsua asiakkaanne eTaskun käyttäjiksi.
eTasku on täysin ilmainen palvelu tilitoimistoille ja kirjanpitäjille. Asiakkaanne maksavat eTaskun käytöstä alkaen 5,90€ per käyttäjä per kuukausi, he voivat aloittaa 30-päivän ilmaisella kokeilulla.
Kyllä! Mikäli sinulla on Netvisorissa Webservices-rajapinta käytössä, on sinun mahdollista siirtää tositteita sähköisesti suoraan eTaskusta Netvisoriin. Tällöin kaikki kuittien tiedot siirtyvät suoraan Netvisoriin.
Tilitoimistollenne on luotu oma sivu eTaskuun, jonka kautta asiakkaanne voivat luoda käyttäjätunnukset itselleen. Tilitoimistosivut löytyvät täältä. Mikäli teillä ei vielä ole omaa sivua listauksessa, ottakaa meihin yhteyttä ja sillä välin voitte pyytää asiakkaitanne aloittamaan 30-päivän ilmaisen kokeilun.
Ei, palvelua voi käyttää myös mikäli muu kirjanpitoaineisto on vielä paperilla. Suurimmat hyödyt on toki silloin kun kaikki muukin materiaali on sähköisessä muodossa. Moni yritys käyttää eTaskua vaikka ei muutoin sähköistä taloushallintoa käyttäisikään.
Kyllä vain, palvelu on samantien käytettävissänne. eTasku ei vaadi mitään asennuksia. Kirjanpitäjille suunnattu web-portaali toimii suoraan internetyhteyden välityksellä.
Tällä hetkellä: Tikon, Fivaldi, Asteri, Nova, Netvisor, Emce ja Econet. Voit kysyä lisää integraatioista asiakaspalvelustamme.

50% Suomen tilitoimistoista käyttää eTasku

Täysin ilmainen palvelu tilitoimistoille ja kirjanpitäjille