Tilitoimisto, toimi tehokkaammin

Ota eTasku käyttöön ja vastaanota asiakkaasi kuitit ja muut kirjanpidon dokumentit sähköisesti. Palvelu on tilitoimistoille ilmainen!

Voit sanoa lopultakin hyvästit paperien pyörittämiselle!

Näin eTasku auttaa kirjanpitäjää

Vastaanota materiaalit sähköisesti

Asiakkaasi voivat toimittaa eTaskun kautta kuitit, matkalaskut ja muut kirjanpidon materiaalit täysin sähköisesti. Pääset käsittelemään materiaalit näppärästi eTaskun kirjanpito-portaalissa ja siirtämään materiaalit käyttämääsi kirjanpidon ohjelmistoon.

Siistissä
järjestyksessä

Ei enää ryppyisiä kuitteja tai erikoisia matkalaskuja sekalaisessa järjestyksessä. Ei enää turhaan menetettyä työaikaa järjestelyyn. Kuitit, matkalaskut ja muut materiaalit ovat eTaskussa fiksussa aikajärjestyksessä

0,00
€/kk

Ei aikaa vieviä asennuksia. eTaskun käyttöönotto sujuu muutamassa minuutissa, ja mikä parasta, palvelumme on tilitoimistoille täysin ilmainen.

Yksi pidetymmistä kirjanpidon ohjelmistoista vuonna 2015

Taloushallintoliiton teettämän tutkimuksen mukaan eTasku on yksi pidetyimmistä kirjanpidon ohjelmistoista

Tilitoimiston näkökulmasta eTasku on avannut uusia mahdollisuuksia työkuorman tasaamiseen kuukauden sisällä. Ennen kaikki matka- ja kululaskujen kuitit tulivat hyvin lyhyessä aikaikkunassa nyt, kuitit ovat työstettävissä välittömästi asiakkaan tallennettua ne. Myös turhauttava ja aikaa vievä lämpökuittien varmuuskopiointi on vähentynyt ja tämä säästää aikaa ja kuluja.

Kimmo Martikainen

Kimmo Martikainen

Rantalainen Konserni

eTaskun käyttöönotto sujui jouhevasti ja saimme kaiken kaipaamamme tuen. Arvostan eTaskun asiakaslähtöistä toimintatapaa ja nopeaa reagointialttiutta. Kehitysehdotukset tuotiin nopealla aikataululla. eTaskulle on ollut kysyntää ja liioittelematta voin todeta sen edesauttaneen myös omassa asiakashankinnassamme. Asiakkaamme ovat olleet tähän 100 % tyytyväisiä.

Mikko Sipilä

Mikko Sipilä

Rätinki Yhtiöt

Säästä 5 minuuttia työaikaa per dokumentti

Tutkimusten mukaan yhden käteiskuitin tai tositteen käsitteleminen vie kirjanpitäjältä yli 5 minuuttia tehokasta työaikaa. eTaskun avulla voit tehostaa työsi: saat kaikki dokumentit siistissä järjestyksessä suoraan kirjanpito-ohjelmaasi.

Yhteensopiva ohjelmistojen kanssa

Tilitoimiston ei tarvitse korvata käyttämäänsä kirjanpito-ohjelmistoa eTaskulla. Sovellus toimii loistavasti yhteen kaikkien kirjanpito-ohjelmistojen kanssa ja tiedostojen siirtäminen eTaskusta eteenpäin käy muutamalla napin painalluksella.

Ota yhteyttä

Haluaisitko tietää lisää eTaskusta? Jäikö jokin asia mietityttämään? Ota yhteyttä Anttiin.

 

Antti Nguyen

050 367 1291

antti.nguyen@etasku.fi

Helposti käytettävissä ohjelmistonne kanssa

eTasku on tällä hetkellä integroitu seuraaviin ohjelmistoihin

Usein kysytyt kysymykset

Otathan meihin yhteyttä mikäli et löydä vastausta kysymykseesi

Tilitoimistot ja kirjanpitäjät voivat luoda itselleen ilmaiset käyttäjätunnukset tästä. Olemme teihin yhteydessä ja annamme pienen perehdyksen eTaskun tehokkaaseen käyttöön. Sen jälkeen voitte kutsua asiakkaanne eTaskun käyttäjiksi.
eTasku on täysin ilmainen palvelu tilitoimistoille ja kirjanpitäjille. Asiakkaanne maksavat eTaskun käytöstä alkaen 5,90€ per käyttäjä per kuukausi, he voivat aloittaa 30-päivän ilmaisella kokeilulla.
Kyllä! Mikäli sinulla on Netvisorissa Webservices-rajapinta käytössä, on sinun mahdollista siirtää tositteita sähköisesti suoraan eTaskusta Netvisoriin. Tällöin kaikki kuittien tiedot siirtyvät suoraan Netvisoriin.
Kirjautumalla sisään eTaskuun https://etasku.fi/login/ löydät kirjanpitäjän web-sovelluksesta kohdan, jonka kautta voit perustaa uuden asiakkaan eTaskuun. Perustamisen jälkeen yritys on liitetty suoraan tilitoimistonne eTasku-ympäristöön. Uudet asiakkaat saavat kokeilla eTaskua täysin ilmaiseksi ilman sitoumuksia 30 päivän ajan.
Ei, palvelua voi käyttää myös mikäli muu kirjanpitoaineisto on vielä paperilla. Suurimmat hyödyt on toki silloin kun kaikki muukin materiaali on sähköisessä muodossa. Moni yritys käyttää eTaskua vaikka ei muutoin sähköistä taloushallintoa käyttäisikään.
Kyllä vain, palvelu on samantien käytettävissänne. eTasku ei vaadi mitään asennuksia. Kirjanpitäjille suunnattu web-portaali toimii suoraan internetyhteyden välityksellä.
Tällä hetkellä: Tikon, Fivaldi, Asteri, Nova, Netvisor, Emce ja Econet. Voit kysyä lisää integraatioista asiakaspalvelustamme.

Yli 50 % Suomen tilitoimistoista käyttää eTaskua

Rekisteröidy ilmaiseksi ja vastaanota asiakkaasi kuitit ja muut kirjanpidon dokumentit sähköisesti