Tilitoimisto, toimi tehokkaammin

Ota eTasku käyttöön ja vastaanota asiakkaasi kuitit ja muut kirjanpidon dokumentit sähköisesti. Palvelu on tilitoimistoille ilmainen!

Voit sanoa lopultakin hyvästit paperien pyörittämiselle!

Aineisto sähköisesti

Asiakkaasi voivat toimittaa eTaskun kautta kuitit, matkalaskut ja muut kirjanpidon materiaalit täysin sähköisesti. Pääset käsittelemään materiaalit näppärästi eTaskun kirjanpito-portaalissa ja siirtämään materiaalit käyttämääsi kirjanpidon ohjelmistoon.

Siistissä järjestyksessä

Ei enää ryppyisiä kuitteja tai erikoisia matkalaskuja sekalaisessa järjestyksessä. Ei enää turhaan menetettyä työaikaa järjestelyyn. Kuitit, matkalaskut ja muut materiaalit ovat eTaskussa fiksussa aikajärjestyksessä

0,00 €/kk

Ei aikaa vieviä asennuksia. eTaskun käyttöönotto sujuu muutamassa minuutissa, ja mikä parasta, palvelumme on tilitoimistoille täysin ilmainen.

Mitä tilitoimistot sanovat eTaskusta?

Säästä aikaasi

Tutkimusten mukaan yhden käteiskuitin tai tositteen käsitteleminen vie perinteiseen tapaan kirjanpitäjältä yli 5 minuuttia tehokasta työaikaa.

Uskallamme väittää, että eTaskun avulla tämä aika puolittuu! Saat asiakkaan lisäämät materiaalit näkyvillesi reaaliajassa – siistissä päivämäärä järjestyksessä.

Yhteensopiva eri ohjelmistojen kanssa

Tilitoimiston ei tarvitse korvata käyttämäänsä kirjanpito-ohjelmistoa eTaskulla. Sovellus toimii loistavasti yhteen eri kirjanpito-ohjelmistojen kanssa ja tiedostojen siirtäminen onnistuu eTaskusta eteenpäin joko rajapintojen tai vientitiedostojen avulla.

Helposti käytettävissä ohjelmistonne kanssa

 eTasku on tällä hetkellä integroitu muun muassa seuraaviin ohjelmistoihin

Netvisor
Microsoft Dynamics Nav
Tikon

Usein kysytyt kysymykset

0€. eTasku on täysin ilmainen palvelu tilitoimistoille ja kirjanpitäjille! Tarjoamme asiakkaillenne 30 päivän ilmaisen testijakson ilman sitoumuksia, jonka aikana voitte tutustua eTaskuun yhdessä. Jos asiakas haluaa testijakson jälkeen jatkaa käyttöä, on hinta alkaen 6,90€ per käyttäjä per kuukausi.

Tilitoimistot ja kirjanpitäjät voivat luoda itselleen ilmaiset käyttäjätunnukset tästä. Olemme teihin yhteydessä ja annamme pienen perehdytyksen eTaskun tehokkaaseen käyttöön. Sen jälkeen voitte kutsua asiakkaanne eTaskun pariin.

Tällä hetkellä: Tikon, Fivaldi, Asteri, Procountor, Netvisor, Emce, Briox, Fennoa, Lemonsoft, MeritAktiva, Microsoft Nav, NetBaron, Tietosuunta, Tilivelho, Visma Nova, Visma Control, Visma L7, SAP ja Econet. Ja lisää on tulossa… Kysy lisää integraatioista asiakaspalvelustamme.

Kun olet rekisteröitynyt ja kirjautunut sisään, voit lähettää asiakkaallesi kutsun liittyä eTaskuun kirjanpitäjien aloitusnäkymän kautta.
Vastaavasti voit myös luoda hänelle tunnukset itse. Kirjaudu sisään eTaskuun https://etasku.fi/login/ ja löydät kirjanpitäjän web-sovelluksesta kohdan, jonka kautta voit perustaa uuden asiakkaan eTaskuun. Perustamisen jälkeen yritys on liitetty suoraan tilitoimistonne eTasku-ympäristöön. Uudet asiakkaat saavat kokeilla eTaskua täysin ilmaiseksi ilman sitoumuksia 30 päivän ajan.

Ei. Palvelua voi käyttää myös mikäli muu kirjanpitoaineisto on vielä paperilla. Suurimmat hyödyt on toki silloin kun kaikki muukin materiaali on sähköisessä muodossa. Moni yritys käyttää eTaskua vaikka ei muutoin sähköistä taloushallintoa käyttäisikään.

Kyllä vain, palvelu on samantien käytettävissänne. eTasku ei vaadi mitään asennuksia. Kirjanpitäjille suunnattu web-portaali toimii suoraan internetyhteyden välityksellä.

Asiakas saa välittömästi rekisteröitymisen jälkeen ohjeet käyttöönotosta sähköpostiinsa. eTaskulta ollaan myös AINA yhteydessä asiakkaaseen puhelimitse opastuksen merkeissä.

Kiinnostuitko? Sovi ilmainen etäesittely eTaskusta

Varaa alta maksuton 15-60 min esittely sinulle sopivaan aikaan. Voit myös olla suoraan yhteyttä Anttiin tai Petraan aiheen tiimoilta!

Antti Nguen eTasku

Antti Nguyen

Petra_Laisi_henkilökortti

Petra Laisi