Vastaanota asiakkaidesi aineisto eTaskulla

Yritys lisää paperiaineiston näppärästi eTaskulla, jonka voit käsitellä ja siirtää helposti omaan kirjanpito-ohjelmistoosi – sähköisesti ja maksutta! 

Voit sanoa lopultakin hyvästit paperien pyörittämiselle!

Aineisto sähköisesti

Asiakkaasi voivat toimittaa eTaskun kautta kuitit, matkalaskut ja muut kirjanpidon dokumentit täysin sähköisesti. Pääset käsittelemään aineiston eTaskun kirjanpito-portaalissa ja siirtämään ne käyttämääsi kirjanpidon ohjelmistoon.

0,00 €/kk

Ei aikaa vieviä asennuksia. eTaskun käyttöönotto sujuu muutamassa minuutissa, ja mikä parasta, palvelumme on tilitoimistoille ja kirjanpitäjille täysin ilmainen. Loppuasiakkaille eTaskun käyttäjäkohtainen hinta alkaen 7,90€/kk.

Siistissä järjestyksessä

Ei enää ryppyisiä kuitteja tai erikoisia matkalaskuja sekalaisessa järjestyksessä. Ei enää turhaan menetettyä työaikaa järjestelyyn. Kuitit, matkalaskut ja muut materiaalit ovat eTaskussa fiksussa aikajärjestyksessä

Täsmäytys

Nouda asiakkaan tili-ja korttitapahtumat maksutta eTaskuun. Näet samasta näkymästä kuukauden tositteet ja tapahtumat, hyödynnä täsmäytysehdotukset ja muistuta puuttuvista tositteista. Ominaisuus mahdollistaa myös sähköisen tiliotteen muodostamisen maksutta.

Yhteys 20 ohjelmistoon

eTaskusta löytyy integraatiot jo 20 kirjanpidon ohjelmistoon. Voit siis käyttää eTaskua oman kirjanpidon ohjelmistosi rinnalla. eTaskuun lisätty aineisto myös arkistoidaan kirjanpitolain edellyttämän ajan.

Tapahtumien täsmäytys

Nouda yrityksen kortti-ja tilitapahtumat maksutta eTaskuun. Järjestelmä yhdistää kuitit tapahtumille ja muistuttaa käyttäjää puuttuvasta aineistosta! Tapahtumien pohjalta koostetaan myös sähköinen tiliote PDF-muodossa maksutta!

Mitä tilitoimistot sanovat eTaskusta?

Helposti käytettävissä eri ohjelmistojen kanssa

 eTasku on tällä hetkellä integroitu muun muassa seuraaviin ohjelmistoihin

Netvisor
Microsoft Dynamics Nav
Tikon

Usein kysytyt kysymykset

0€. eTasku on täysin ilmainen palvelu tilitoimistoille ja kirjanpitäjille! Tarjoamme asiakkaillenne 30 päivän ilmaisen testijakson ilman sitoumuksia, jonka aikana voitte tutustua eTaskuun yhdessä. Jos asiakas haluaa testijakson jälkeen jatkaa käyttöä, on hinta alkaen 7,90€ per käyttäjä per kuukausi.

Tilitoimistot ja kirjanpitäjät voivat luoda itselleen ilmaiset käyttäjätunnukset tästä. Olemme teihin yhteydessä ja annamme pienen perehdytyksen eTaskun tehokkaaseen käyttöön. Sen jälkeen voitte kutsua asiakkaanne eTaskun pariin.

Tällä hetkellä: Tikon, Fivaldi, Asteri, Procountor, Netvisor, Emce, Briox, Fennoa, Lemonsoft, MeritAktiva, Microsoft Nav, NetBaron, Tietosuunta, Tilivelho, Visma Nova, Visma Control, Visma L7, SAP ja Econet. Ja lisää on tulossa… Kysy lisää integraatioista asiakaspalvelustamme.

Kun olet rekisteröitynyt ja kirjautunut sisään, voit lähettää asiakkaallesi kutsun liittyä eTaskuun kirjanpitäjien aloitusnäkymän kautta.
Vastaavasti voit myös luoda hänelle tunnukset itse. Kirjaudu sisään eTaskuun https://www.etasku.fi/login/ ja löydät kirjanpitäjän web-sovelluksesta kohdan, jonka kautta voit perustaa uuden asiakkaan eTaskuun. Perustamisen jälkeen yritys on liitetty suoraan tilitoimistonne eTasku-ympäristöön. Uudet asiakkaat saavat kokeilla eTaskua täysin ilmaiseksi ilman sitoumuksia 30 päivän ajan.

Ei. Palvelua voi käyttää myös mikäli muu kirjanpitoaineisto on vielä paperilla. Suurimmat hyödyt on toki silloin kun kaikki muukin materiaali on sähköisessä muodossa. Moni yritys käyttää eTaskua vaikka ei muutoin sähköistä taloushallintoa käyttäisikään.

Kyllä vain, palvelu on samantien käytettävissänne. eTasku ei vaadi mitään asennuksia. Kirjanpitäjille suunnattu web-portaali toimii suoraan internetyhteyden välityksellä.

Asiakas saa välittömästi rekisteröitymisen jälkeen ohjeet käyttöönotosta sähköpostiinsa. eTaskulta ollaan myös AINA yhteydessä asiakkaaseen puhelimitse opastuksen merkeissä.

Kiinnostuitko? Sovi ilmainen etäesittely eTaskusta

Varaa alta maksuton 15-60 min esittely sinulle sopivaan aikaan. Voit myös olla suoraan yhteyttä Petraan tai Rinoriin aiheen tiimoilta!

Petra_Laisi_henkilökortti

Petra Laisi

050 464 5923
petra.laisi@etasku.fi

Rinor eTasku

Rinor Kurteshi