Vastaanota asiakkaidesi kirjanpitoaineisto sähköisesti eTaskulla

Yritys lisää paperiaineiston näppärästi eTaskulla, jonka voit käsitellä ja siirtää helposti omaan kirjanpito-ohjelmistoosi – sähköisesti ja maksutta! 

eTaskun hyödyt tilitoimistolle ja kirjanpitäjille

Aineisto sähköisesti

Vastaanota asiakkaidesi kuitit, matkalaskut ja muut dokumentit sähköisesti. Käsittele aineisto eTaskun kirjanpito-portaalissa ja siirtämään ne käyttämääsi kirjanpidon ohjelmistoon.

0,00 €/kk

Ei aikaa vieviä asennuksia. eTaskun käyttöönotto sujuu muutamassa minuutissa, ja mikä parasta, palvelumme on tilitoimistoille ja kirjanpitäjille täysin ilmainen.

Aineisto järjestyksessä

Ei enää ryppyisiä kuitteja tai erikoisia matkalaskuja sekalaisessa järjestyksessä. Löydät asiakkaiden toimittamat materiaalit eTaskusta fiksussa aikajärjestyksessä

Ohjelmistoriippumaton

eTaskusta löytyy integraatiot jo 20 kirjanpidon ohjelmistoon. Voit siis käyttää eTaskua oman kirjanpidon ohjelmistosi rinnalla. eTaskuun lisätty aineisto myös arkistoidaan kirjanpitolain edellyttämän ajan.

Tiliöintiehdotukset

Nopeuta tositteiden tiliöintiä asettamalla kululuokitusten taakse automaattiset tiliöintiehdotukset. Näin voit tiliöidä esimerkiksi tietylle kululuokalle lisätyt tositteet napin painalluksella.

Täsmäytys tapahtumiin

Nouda eTaskuun asiakkaan tili-ja korttitapahtumat maksutta. Näet yhdestä näkymästä kaikki kuukauden tositteet ja tapahtumat, hyödynnät täsmäytysehdotukset ja muistutat puuttuvista tositteista.

Maksuton yrityskortti

Kaikki korttitapahtumat ja niiden tositteet valmiiksi täsmäytettynä käyttäjän toimesta yhdessä näkymässä. eTasku muistuttaa käyttäjää puuttuvista tositteista automaattisesti, jotta sinä voit keskittyä oleelliseen.

SEPA ja Tulorekisteri

eTaskuun tuoduista kulu- ja matkalaskuista voidaan ladata Sepa-aineisto maksatusta varten. Kun maksatus on tehty, voit tehdä Tulorekisteri-ilmoituksen korvauksista eTaskusta.

Voit sanoa lopultakin hyvästit paperien pyörittämiselle!

1. Rekisteröidy

Luo tilitoimistolle maksuttomat tunnukset eTaskuun.

2. Valitse ohjelmistot

Valitse käyttämäsi kirjanpidon ohjelmisto listauksesta.

3. Kutsu asiakkaita

Kutsu asiakkaita kokeilemaan eTaskua maksutta 30 päivää

4. Valmistele tilit

Aseta asiakkaille tilikartta, luokitukset ja tiliöintisäännöt

5. Käsittele ja siirrä

Hyväksy, tiliöi ja siirrä aineisto käyttämääsi ohjelmistoon

Tapahtumien täsmäytys

Nouda yrityksen kortti-ja tilitapahtumat maksutta eTaskuun. Järjestelmä yhdistää kuitit tapahtumille ja muistuttaa käyttäjää puuttuvasta aineistosta! Tapahtumien pohjalta muodostetaan tapahtumakooste PDF-muodossa – maksutta!

Mitä tilitoimistot sanovat eTaskusta?

Helposti käytettävissä eri ohjelmistojen kanssa

 eTasku on tällä hetkellä integroitu muun muassa seuraaviin ohjelmistoihin

Netvisor
Microsoft Dynamics Nav

Usein kysytyt kysymykset

0€. eTasku on täysin ilmainen palvelu tilitoimistoille ja kirjanpitäjille! Tarjoamme asiakkaillenne 30 päivän ilmaisen testijakson ilman sitoumuksia, jonka aikana voitte tutustua eTaskuun yhdessä. Jos asiakas haluaa testijakson jälkeen jatkaa käyttöä, on hinta alkaen 7,90€ per käyttäjä per kuukausi.

Tilitoimistot ja kirjanpitäjät voivat luoda itselleen ilmaiset käyttäjätunnukset tästä. Olemme teihin yhteydessä ja annamme pienen perehdytyksen eTaskun tehokkaaseen käyttöön. Sen jälkeen voitte kutsua asiakkaanne eTaskun pariin.

Tällä hetkellä: Tikon, Fivaldi, Asteri, Procountor, Netvisor, Emce, Briox, Fennoa, Lemonsoft, MeritAktiva, Microsoft Nav, NetBaron, Tietosuunta, Tilivelho, Visma Nova, Visma Control, Visma L7, SAP ja Econet. Ja lisää on tulossa… Kysy lisää integraatioista asiakaspalvelustamme.

Kun olet rekisteröitynyt ja kirjautunut sisään, voit lähettää asiakkaallesi kutsun liittyä eTaskuun kirjanpitäjien aloitusnäkymän kautta.
Vastaavasti voit myös luoda hänelle tunnukset itse. Kirjaudu sisään eTaskuun ja löydät kirjanpitäjän web-sovelluksesta kohdan, jonka kautta voit perustaa uuden asiakkaan eTaskuun. Perustamisen jälkeen yritys on liitetty suoraan tilitoimistonne eTasku-ympäristöön. Uudet asiakkaat saavat kokeilla eTaskua täysin ilmaiseksi ilman sitoumuksia 30 päivän ajan.

Ei. Palvelua voi käyttää myös mikäli muu kirjanpitoaineisto on vielä paperilla. Suurimmat hyödyt on toki silloin kun kaikki muukin materiaali on sähköisessä muodossa. Moni yritys käyttää eTaskua vaikka ei muutoin sähköistä taloushallintoa käyttäisikään.

Kyllä vain, palvelu on samantien käytettävissänne. eTasku ei vaadi mitään asennuksia. Kirjanpitäjille suunnattu web-portaali toimii suoraan internetyhteyden välityksellä.

Asiakas saa välittömästi rekisteröitymisen jälkeen ohjeet käyttöönotosta sähköpostiinsa. eTaskulta ollaan myös AINA yhteydessä asiakkaaseen puhelimitse opastuksen merkeissä.

Kiinnostuitko? Sovi ilmainen etäesittely eTaskusta

Varaa alta maksuton 30-45 min esittely sinulle sopivaan aikaan

inga-etasku

Inga Pietarinen

Rinor eTasku

Rinor Kurteshi