Tilitoimisto, toimi tehokkaammin

Ota eTasku käyttöön ja vastaanota asiakkaasi kuitit ja muut kirjanpidon dokumentit sähköisesti. Palvelu on tilitoimistoille ilmainen!

Voit sanoa lopultakin hyvästit paperien pyörittämiselle!

Näin eTasku auttaa kirjanpitäjää

Vastaanota materiaalit sähköisesti

Asiakkaasi voivat toimittaa eTaskun kautta kuitit, matkalaskut ja muut kirjanpidon materiaalit täysin sähköisesti. Pääset käsittelemään materiaalit näppärästi eTaskun kirjanpito-portaalissa ja siirtämään materiaalit käyttämääsi kirjanpidon ohjelmistoon.

Siistissä
järjestyksessä

Ei enää ryppyisiä kuitteja tai erikoisia matkalaskuja sekalaisessa järjestyksessä. Ei enää turhaan menetettyä työaikaa järjestelyyn. Kuitit, matkalaskut ja muut materiaalit ovat eTaskussa fiksussa aikajärjestyksessä

0,00
€/kk

Ei aikaa vieviä asennuksia. eTaskun käyttöönotto sujuu muutamassa minuutissa, ja mikä parasta, palvelumme on tilitoimistoille täysin ilmainen.

Säästä aikaasi

Tutkimusten mukaan yhden käteiskuitin tai tositteen käsitteleminen vie perinteiseen tapaan kirjanpitäjältä yli 5 minuuttia tehokasta työaikaa.

Uskallamme väittää, että eTaskun avulla tämä aika puolittuu! Saat asiakkaan lisäämät materiaalit näkyvillesi reaaliajassa – siistissä päivämäärä järjestyksessä.

 

Yhteensopiva eri ohjelmistojen kanssa

Tilitoimiston ei tarvitse korvata käyttämäänsä kirjanpito-ohjelmistoa eTaskulla. Sovellus toimii loistavasti yhteen eri kirjanpito-ohjelmistojen kanssa ja tiedostojen siirtäminen onnistuu eTaskusta eteenpäin joko rajapintojen tai vientitiedostojen avulla.

Mitä tilitoimistot sanovat eTaskusta

Taloushallintoliiton tutkimuksen mukaan eTasku oli yksi pidetyimmistä kirjanpidon ohjelmistoista 2015. Nykyään yli 50% Suomen tilitoimistoista käyttää eTaskua!

Tilitoimiston näkökulmasta eTasku on avannut uusia mahdollisuuksia työkuorman tasaamiseen kuukauden sisällä. Ennen kaikki matka- ja kululaskujen kuitit tulivat hyvin lyhyessä aikaikkunassa nyt, kuitit ovat työstettävissä välittömästi asiakkaan tallennettua ne. Myös turhauttava ja aikaa vievä lämpökuittien varmuuskopiointi on vähentynyt ja tämä säästää aikaa ja kuluja.

Kimmo Martikainen

Kimmo Martikainen

Rantalainen Konserni

eTaskun käyttöönotto sujui jouhevasti ja saimme kaiken kaipaamamme tuen. Arvostan eTaskun asiakaslähtöistä toimintatapaa ja nopeaa reagointialttiutta. Kehitysehdotukset tuotiin nopealla aikataululla. eTaskulle on ollut kysyntää ja liioittelematta voin todeta sen edesauttaneen myös omassa asiakashankinnassamme. Asiakkaamme ovat olleet tähän 100 % tyytyväisiä.

Mikko Sipilä

Mikko Sipilä

Rätinki Yhtiöt

Ota yhteyttä

Haluaisitko tietää lisää eTaskusta? Jäikö jokin asia mietityttämään? Ota yhteyttä Anttiin.

 

Antti Nguyen

050 367 1291

antti.nguyen@etasku.fi

Usein kysytyt kysymykset

Otathan meihin yhteyttä mikäli et löydä vastausta kysymykseesi

0€. eTasku on täysin ilmainen palvelu tilitoimistoille ja kirjanpitäjille! Tarjoamme asiakkaillenne 30 päivän ilmaisen testijakson ilman sitoumuksia, jonka aikana voitte tutustua eTaskuun yhdessä. Jos asiakas haluaa testijakson jälkeen jatkaa käyttöä, on hinta alkaen 5,90€ per käyttäjä per kuukausi. Ilmaisen testijakson hän voi käynnistää täältä.
Tilitoimistot ja kirjanpitäjät voivat luoda itselleen ilmaiset käyttäjätunnukset tästä. Olemme teihin yhteydessä ja annamme pienen perehdyksen eTaskun tehokkaaseen käyttöön. Sen jälkeen voitte kutsua asiakkaanne eTaskun pariin.
Tällä hetkellä: Tikon, Fivaldi, Asteri, Procountor, Netvisor, Emce, Briox, Fennoa, Lemonsoft, MeritAktiva, Microsoft Nav, NetBaron, Tietosuunta, Tilivelho, Visma Nova, Visma Control, Visma L7, SAP ja Econet. Ja lisää on tulossa... Voit kysyä lisää integraatioista asiakaspalvelustamme.
Kun olet rekisteröitynyt ja kirjautunut sisään, voit lähettää asiakkaallesi kutsun liittyä eTaskuun kirjanpitäjien aloitusnäkymän kautta. Vastaavasti voit myös luoda hänelle tunnukset itse. Kirjaudu sisään eTaskuun https://etasku.fi/login/ ja löydät kirjanpitäjän web-sovelluksesta kohdan, jonka kautta voit perustaa uuden asiakkaan eTaskuun. Perustamisen jälkeen yritys on liitetty suoraan tilitoimistonne eTasku-ympäristöön. Uudet asiakkaat saavat kokeilla eTaskua täysin ilmaiseksi ilman sitoumuksia 30 päivän ajan.
Ei. Palvelua voi käyttää myös mikäli muu kirjanpitoaineisto on vielä paperilla. Suurimmat hyödyt on toki silloin kun kaikki muukin materiaali on sähköisessä muodossa. Moni yritys käyttää eTaskua vaikka ei muutoin sähköistä taloushallintoa käyttäisikään.
Kyllä vain, palvelu on samantien käytettävissänne. eTasku ei vaadi mitään asennuksia. Kirjanpitäjille suunnattu web-portaali toimii suoraan internetyhteyden välityksellä.
Asiakas saa välittömästi rekisteröitymisen jälkeen ohjeet käyttöönotosta sähköpostiinsa. eTaskulta ollaan myös AINA yhteydessä asiakkaaseen puhelimitse opastuksen merkeissä.

Helposti käytettävissä ohjelmistonne kanssa

eTasku on tällä hetkellä integroitu muun muassa seuraaviin ohjelmistoihin

Yli 50 % Suomen tilitoimistoista käyttää eTaskua

Rekisteröidy ilmaiseksi ja vastaanota asiakkaasi kuitit ja muut kirjanpidon dokumentit sähköisesti