Kuittien uusi aikakausi

eTasku-käyttäjät pääsevät ensimmäisenä Suomessa
vastaanottamaan eKuitteja ReceiptHero-palvelun avulla

Mikä on ReceiptHero?

ReceiptHero toimittaa eKuitit automaattisesti kaupan kassajärjestelmistä eTaskuun. Rekisterödy ReceiptHero-palveluun eTaskusta.

1. Aktivoi

1. Aktivoi

Rekisteröidy ReceiptHeroon eTasku-mobiilisovelluksesta. Löydät ReceiptHeron eTaskun sivuvalikosta.

2. Maksukorttien lisääminen

2. Maksukorttien lisääminen

Lisää ReceiptHeroon maksukorttisi (Visa & Mastercard). ReceiptHero toimittaa kuitin eTaskuun maksaessasi ReceiptHeroon liitetyllä maksukortilla.

3. Kuitti tallessa ja kirjanpitäjällä

3. Kuitti tallessa ja kirjanpitäjällä

eKuitti löytyy automaattisesti eTaskusta ja on sinun ja kirjanpitäjäsi nähtävillä.

”ReceiptHero on erittäin mukava palvelu”

Asioimme Heinon tukussa parhaillaan jopa kolme kertaa päivässä, joten kuitteja tulee paljon. Nyt minun sekä yrityksen kortin omaavan henkilön tarvitsee vain maksaa ja kuitti on ReceiptHeron ansiosta automaattisesti eTaskussa, kirjanpitäjälleni kuitit välittyy automaattisesti joten kuittien hukkaaminen on mahdotonta. Suosittelen kaikille lämpimästi!

Kari Koskinen / Korson Aada Oy

Mitä hyötyä digitaalisista kuiteista on?

1. eKuittien hukkaaminen on mahdotonta.

2. eKuittien avulla myös kirjanpito voidaan automatisoida

3. Ei paperin pyörittelyä tai kuittirumbaa

”ReceiptHero on mielipuolisen hyvä palvelu”

Tuskailen paperikuittien kanssa kanssa paljon, mutta nyt ReceiptHeron ansiosta kuitit ovat minulla ja kirjanpitäjälläni automaattisesti. Olen todella innoissani, toivottavasti palvelu tulee käyttöön kaikkialle!

Paperikuiteissa on useita ongelmia, esimerkiksi se että aina ei ehdi ottamaan kuiteista kuvia tai isoissa kuiteissa itse kuvaus on ongelmallista. ReceiptHero-kuiteissa ei tule näitä ongelmia. Manuaalinen työ jää pois, eikä ei ole mitään riskejä että kuitti hukkuisi. Palvelun käyttöönotto sujui mukavasti. Pari napin painallusta ja kortti sisään. Homma oli siinä.

Antti Kainulainen / KK-Neliöt Oy

Hinnoittelu

Veloitamme eKuiteista transaktioperusteisesti. Hinta on 0,4 €/tosite. Kuvatut ja sähköpostikuitit tallennat eTaskuun normaalisti ilman lisäveloituksia.

Jos et ole vielä eTasku-käyttäjä aloita eKuittien vastanottaminen rekisteröitymällä eTaskuun

Rekisteröidy eTaskun käyttäjäksi

UKK

Ensimmäisenä, jo tänään ReceiptHero toimii Heinon Tukussa ja Taksi Helsinki-mobiilisovelluksessa. Lähiaikoina eKuitteja tarjoaa myös Restel Ravintolat kuten Burger King ja Taco Bell.
Mene eTasku mobiilisovelluksen sivuvalikkoon. Sivuvalikosta löydät ReceiptHero -palvelun. Rekisteröidy palveluun ja aktivoi maksukortti.
Tarjoamme jokaiselle eTasku käyttäjälle 30 ensimmäistä kuittia ilmaiseksi. Tämän jälkeen veloitamme eKuiteista transaktioperusteisesti. Hinta on 0,4 €/tosite. Kuvatut ja sähköpostikuitit tallennat eTaskuun normaalisti ilman kuukausittaista veloitusta.
Pankki-ja luottokorttia käytetään asiakkaan tunnistamiseen kassalla. Maksukortin avulla ReceiptHero toimittaa eKuitin eTaskuun sinun ja kirjanpitäjäsi nähtäville. Korttia ei veloiteta.
eKuitti toimitetaan käyttäjän itse valitsemaan sovellukseen. Käyttäjällä on vapaus valita mihin sovellukseen hän haluaa eKuittinsa vastaanottaa. Sähköpostikuitti tai pelkästään kaupan omassa sovelluksessa oleva kuitti ei ole eKuitti.
Myös kaikki ReceiptHerosta tulevat eKuitit arkistoidaan ja varmuuskopioidaan kirjanpitolain vaatimaksi ajaksi. Tämän lisäksi kuitit löytyvät myös ReceiptHero-tilisi alaisuudesta. Tänne pääset kirjautumaan osoittesta: www.receipthero.io/login

Eroon kuittirumbasta 100 prosenttisesti

Olemme eTaskulla taistelleet yli viisi vuotta kuittirumbaa vastaan. Nyt voimme ylpeänä sanoa, että ReceiptHeron -palvelun myötä kuittirumba on ison askeleen lähempänä päättymistään.

Nyt kun kuitit alkavat liikkumaan eTaskuun automaattisesti kivijalkaliikkeiden ja verkkokauppojen järjestelmistä, eTasku-käyttäjien ei tarvitse kuin maksaa, ja kuitit löytyy eTaskusta automaattisesti.

Ensimmäisenä ReceiptHeron operoimia eKuitteja tarjoaa Heinon Tukku ja Taksi Helsinki. ReceiptHero kannattaa aktivoida heti, sillä pian kuitteja saa myös Restel toimipisteistä ja ravintoloista. Näihin lukeutuvat mm. Burger King, Taco Bell, Hemingway’s, O’Learys , Turun Messukeskus, Tampereen Jäähalli, Hartwall Areena, Kaarle XI ja monia muita!

Tavoite on, että tulevaisuudessa jokainen verkkokauppa ja kivijalkaliike tarjoaa ReceiptHero kuitit. Käy aktivoimassa ReceiptHero ja aloita kuittirumban vallankumous!