Kuittien uusi aikakausi

eTasku-käyttäjät pääsevät ensimmäisenä Suomessa
vastaanottamaan eKuitteja ReceiptHero-palvelun avulla

Mikä on ReceiptHero?

ReceiptHero toimittaa eKuitit automaattisesti kaupan kassajärjestelmistä eTaskuun. Rekisterödy ReceiptHero-palveluun eTaskusta.

1. Aktivoi ReceiptHero palvelu

1. Aktivoi ReceiptHero palvelu

Rekisteröidy ReceiptHeroon eTasku-mobiilisovelluksesta. Löydät ReceiptHeron eTaskun sivuvalikosta.

2. Maksukorttien lisääminen

2. Maksukorttien lisääminen

Lisää ReceiptHeroon maksukorttisi (Visa & Mastercard) ja salli eTaskun käyttää kortin tapahtumia. ReceiptHero toimittaa kuitin eTaskuun maksaessasi ReceiptHeroon liitetyllä maksukortilla.

3. Kuitti tallessa ja kirjanpitäjällä

3. Kuitti tallessa ja kirjanpitäjällä

eKuitti löytyy automaattisesti eTaskusta ja on sinun ja kirjanpitäjäsi nähtävillä.

UKK

Tällä hetkellä eKuitteja toimittavat Heinon Tukku, Taksi Helsinki ja Restelin 75 toimipaikkaa ympäri Suomea!
Mene eTasku mobiilisovelluksen sivuvalikkoon. Sivuvalikosta löydät ReceiptHero -palvelun. Rekisteröidy palveluun, aktivoi maksukortti ja salli eTaskulle pääsy kortin tapahtumiin.
eTasku käyttäjille eKuittien vastaanotto on toistaiseksi maksutonta!
Pankki-ja luottokorttia käytetään asiakkaan tunnistamiseen kassalla. Maksukortin avulla ReceiptHero toimittaa eKuitin eTaskuun sinun ja kirjanpitäjäsi nähtäville. Korttia ei veloiteta.
eKuitti toimitetaan käyttäjän itse valitsemaan sovellukseen. Käyttäjällä on vapaus valita mihin sovellukseen hän haluaa eKuittinsa vastaanottaa. Sähköpostikuitti tai pelkästään kaupan omassa sovelluksessa oleva kuitti ei ole eKuitti.
Myös kaikki ReceiptHerosta tulevat eKuitit arkistoidaan ja varmuuskopioidaan kirjanpitolain vaatimaksi ajaksi. Tämän lisäksi kuitit löytyvät myös ReceiptHero-tilisi alaisuudesta. Tänne pääset kirjautumaan osoittesta: www.receipthero.io/login

Hinnoittelu

eTasku käyttäjille eKuittien vastaanotto on toistaiseksi maksutonta.

Jos et ole vielä eTasku-käyttäjä aloita eKuittien vastanottaminen rekisteröitymällä eTaskuun

Rekisteröidy eTaskun käyttäjäksi

“ReceiptHero on erittäin mukava lisäpalvelu”

Asioimme Heinon tukussa parhaillaan jopa kolme kertaa päivässä, joten kuitteja tulee paljon. Nyt minun sekä yrityksen kortin omaavan henkilön tarvitsee vain maksaa ja kuitti on ReceiptHeron ansiosta automaattisesti eTaskussa, kirjanpitäjälleni kuitit välittyy automaattisesti joten kuittien hukkaaminen on mahdotonta. Suosittelen kaikille lämpimästi!

Kari Koskinen / Korson Aada Oy

Mitä hyötyä eKuiteista on?

1. eKuittien hukkaaminen on mahdotonta.

2. eKuittien avulla myös kirjanpito voidaan automatisoida

3. Ei paperin pyörittelyä tai kuittirumbaa

Eroon kuittirumbasta 100 prosenttisesti

Olemme eTaskulla taistelleet yli viisi vuotta kuittirumbaa vastaan. Nyt voimme ylpeänä sanoa, että ReceiptHeron -palvelun myötä kuittirumba on ison askeleen lähempänä päättymistään.

Nyt kun kuitit alkavat liikkumaan eTaskuun automaattisesti kivijalkaliikkeiden ja verkkokauppojen järjestelmistä, eTasku-käyttäjien ei tarvitse kuin maksaa, ja kuitit löytyy eTaskusta automaattisesti.

Tällä hetkellä ReceiptHeron operoimia eKuitteja tarjoaa Heinon Tukku, Taksi Helsinki sekä 75 Restelin toimipistettä! Näihin lukeutuvat mm.  Taco Bell, Hemingway’s, O’Learys , Turun Messukeskus, Tampereen Jäähalli, Hartwall Areena, Kaarle XI ja monia muita!

Tavoite on, että tulevaisuudessa jokainen verkkokauppa ja kivijalkaliike tarjoaa ReceiptHero kuitit. Käy aktivoimassa ReceiptHero ja aloita kuittirumban vallankumous!