Automaattiset muistutukset puuttuvista kuiteista

eTasku noutaa PSD2 direktiivin nojalla pankistasi tili-ja korttitapahtumat, vertaa niitä lisättyihin kuitteihin ja muistuttaa puuttuvista. Tapahtumien pohjalta koostetaan myös sähköinen tapahtumakooste – ilmaiseksi.

Kokeile maksutta 30 päivää -ilman sitoumuksia!

Muistutukset

eTasku muistuttaa käyttäjää puuttuvista tositteista tiliotteelta tai luottokorttilaskulta. Manuaalisesti tai automaattisesti sähköpostitse.

Tapahtumakooste

eTasku muodostaa tilitapahtumien pohjalta sähköisen koosteen - maksutta! Tämä helpottaa myös kirjanpitäjää aineiston käsittelyssä.

Säästä pankkimaksuissa

Pankkien suosimat Web Services rajapinnat ovat maksullisia. Niistä veloitetaan pankista riippuen noin 10-25€/kk. eTaskuun tiedot tuodaan maksutta.

Ota käyttöön ja tuo tapahtumat 2 minuutissa

Voit valtuuttaa tapahtumien noudon sekä yritys että henkilökohtaisilta tileiltä (Tmi)

Miten tämä on mahdollista?

Euroopan Parlamentin hyväksymän maksupalvelu direktiivin (PSD2) myötä pankkien on tarjottava kolmansille osapuolille pääsy asiakkaan maksudataan hänen suostumuksellaan. Pankit eivät voi veloittaa tästä asiakkaitaan.

Kun asiakas on valuuttanut eTaskun noutamaan transaktiotapahtumia käyttämästään pankista tai maksupalveluntarjoajalta, tiedot noudetaan eTaskuun maksutta 4 kertaa päivässä. 

Kokeile 30 päivää maksutta - ilman sitoumuksia

eTasku on kirjanpitäjällesi maksuton ja me koulutamme hänet sen käyttöön