Maksuton yrityskortti eTaskun asiakkaille

Helppo ja tehokas ratkaisu eri kokoisten yritysten tarpeisiin. Lupaamme, että kortti a+ helpottaa myös kirjanpitäjän ja talousyksikön prosesseja!

Ei vuosimaksuja

Kortti a+:ssa ei ole korttikohtaisia vuosimaksuja tai korkoa

Luotto ja Prepaid

Valitse yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuva korttityyppi tai molemmat!

Virtuaalikortit

Maksa myös puhelimellasi. Apple Pay ja Google Pay tuki

Muistutukset

Saat kerran viikossa muistutuksen puuttuvista kuiteista eTaskuun

Ei ihan perinteinen yrityskortti

Maksukortti kortti a+ tuo eTaskun asiakkaille entistä sujuvamman tavan kulujen hallintaan. eTaskun mobiilisovellus on oleellinen osa korttia, sillä sen avulla seuraat kulutusta, kuvaat kuitit tapahtumille ja vastaanotat muistutukset puuttuvista tositteista. Kortti a+ on tilattavissa kaikkiin eTaskun maksullisiin tilauksiin. 

Kiinnostuitko? Jätä esittelypyyntö

Haluatko tarkemman esittelyn kortista? Jätä esittelypyyntö ja katsotaan
yhdessä miten se soveltuu yrityksenne käyttöön. 

Hyödyt yrittäjille

Hyödyt yrityksille ja sen työntekijöille

Hyödyt tilitoimistoille ja talousyksiköille

Ostojen keskittäminen yhdelle maksutavalla helpottaa prosesseja myös
tilitoimiston tai talousyksikön näkökulmasta. Tutustu hyötyihin täältä.

Meille eTaskulla yritysten arjen prosessien helpottaminen on ollut lähtökohta alusta alkaen. Mietimme huolella, millä tavalla pystymme helpottamaan asiakkaidemme arkea entisestään ja lopulta oli selvää, että maksukortin tuominen eTaskun palveluun on seuraava looginen askel. eTaskun omalla maksukortilla pystymme virtaviivaistamaan entisestään yritysten kulujen hallintaa, reaaliaikaistamaan yrityksen ja tilitoimiston yhteistyötä, sekä tarjoamaan modernin maksukorttikokemuksen asiakkaillemme. Kumppaniksemme korttituotteelle valikoitui ruotsalainen Mynt, joka oli meille sopivin kumppani yrityksiemme samankaltaisten arvojen ja korkealle priorisoidun käyttäjäkokemuksen johdosta. Olemme eTaskulla todella innoissamme, kun voimme uudella korttituotteella palvella asiakkaitamme jatkossa entistä paremmin!
Olli Kivelä
Toimitusjohtaja - eTasku Solutions Oy

eTasku jo käytössä - näin tilaat kortin

Kortti a+ on eTaskun asiakkaille maksuton ja voit tilata sen yrityksenne käyttöön kaikkiin maksullisiin versioihimme. Jos eTasku ei ole vielä käytössä, voit aloittaa maksuttoman 30 päivän kokeilun täältä.

1. Siirry web-käyttöliittymään

Kortin tilaus aloitetaan eTaskun web-käyttöliittymästä yrityksen admin ja nimenkirjoitusoikeuden omaavan käyttäjän toimesta.

2. Aloita tilaus kortti välilehdeltä

Valitse web-käyttöliittymän yläpalkista välilehti kortti ja aloita tilaus. Siirryt kumppanimme Mynt AB:n käyttöliittymään KYC-prosessin aloittamiseksi.

Notifikaatiot tapahtumista reaaliajassa

Saat ostotapahtuman jälkeen eTaskun notifikaation, jota klikkaamalla voit lisätä kuitin tapahtumalle. Prosessi helpottaa myös aineiston käsittelyä kirjanpitäjän toimesta.

Muistutukset puuttuvista kuiteista mobiiliin

eTasku muistuttaa kortin käyttäjää automattisesti kerran viikossa, jos ostotapahtumalle ei vielä ole lisätty kuittia. 

Kiinnostuitko? Jätä esittelypyyntö

Haluatko tarkemman esittelyn kortista? Jätä esittelypyyntö ja katsotaan yhdessä miten se soveltuu yrityksenne käyttöön. 

Onko eTasku yrityksellänne jo käytössä?(Pakollinen)
Hidden

UKK

Usein kysyt kysymykset kortista

Suurin ero syntyy kulujen käsittelystä, joka helpottaa sekä yritystä että kirjanpitäjää. Kun ostokset tehdään samalla maksutavalla, puuttuvista kuiteista muistuttaminen, kulutuksen seuranta ja tapahtumien täsmäyttäminen helpottuu merkittävästi. Sekä yritys että tilitoimisto voivat seurata ja käsitellä tositteita yhdessä järjestelmässä. Merkittävä ero myös hinnoittelussa, sillä kortti a+ eTaskun asiakkaille täysin maksuton.

Kortin vaihtaminen on yllättävän helppoa. Jos käytössäsi on pankin myöntämä pankkikortti, se on todennäköisesti niputettu palvelupakettiisi. Voit käytännössä siis lopettaa kortin käytön ja jättää sen varakortiksi. Pankkikorteissa kuukausimaksu on muutaman euron luokkaa.

Onko käytössä esimerkiksi Eurocard tai First Card? Ole yhteydessä korttitoimittajan asiakaspalveluun. Voit toki kokeilla eTaskun korttia nykyisen kortin rinnalla ja tehdä vaihtopäätöksen kokemuksen perusteella.

Valitettavasti et. eTasku on oleellinen osa kortta sillä eTaskun mobiilisovelluksella seuraat kortin kulutusta, lisäät kuitit tapahtumille ja vastaanotat muistutuksia puuttuvista kuteista. Kortti a+ on eTaskun asiakkaille maksuton ja se on tilattavissa eTaskun maksullisiin versioihin (Basic tai Pro)

Kortin myöntää ruotsalainen kumppanimme Mynt AB. Mynt on toteuttanut vastaavanlaisia ratkaisuja useamman toimijan kanssa Ruotsissa ja kumppanuutemme myötä heidän toimintansa laajentuu nyt myös Suomeen. Visa on Mynt:n korttikumppani.