Maksuton yrityskortti eTaskun asiakkaille

Helpompaa kulujen hallintaa eri kokoisten yritysten tarpeisiin. Lupaamme, että kortti a+ helpottaa myös kirjanpitäjän ja talousyksikön prosesseja!

Ei vuosimaksuja

Kortti a+:ssa ei ole korttikohtaisia vuosimaksuja tai korkoa

Luotto ja Prepaid

Valitse yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuva korttityyppi tai molemmat!

Virtuaalikortit

Maksa myös puhelimellasi. Apple Pay ja Google Pay tuki

Maksa missä vain

Visan myöntämä Platinum Business kortti toimii ympäri maailmaa

Ei ihan perinteinen yrityskortti

Maksukortti kortti a+ tuo eTaskun asiakkaille entistä sujuvamman tavan kulujen hallintaan. eTaskun mobiilisovellus on oleellinen osa korttia, sillä sen avulla seuraat kulutusta, kuvaat kuitit tapahtumille ja vastaanotat muistutukset puuttuvista tositteista. Kortti a+ on tilattavissa kaikkiin eTaskun maksullisiin tilauksiin. 

Kiinnostuitko? Jätä esittelypyyntö

Haluatko tarkemman esittelyn yrityskortista? Jätä esittelypyyntö ja katsotaan
yhdessä miten se soveltuu yrityksenne käyttöön. 

Hyödyt yrittäjille

Hyödyt yrityksille ja sen työntekijöille

Hyödyt tilitoimistoille ja talousyksiköille

Ostojen keskittäminen yhdelle maksutavalla helpottaa prosesseja myös
tilitoimiston tai talousyksikön näkökulmasta. Tutustu hyötyihin täältä.

Hyödyt yrityksille, työntekijöille ja talousosastolle

Helpotusta kaiken kokoisten yritysten kulujenhallintaan. Poiketen perinteisistä yrityskorteista, eTaskun pääkäyttäjä voi luoda uusi kortteja eri käyttötarkoituksiin vaivattomasti itse ja seurata yrityksen kulutusta reaaliajassa. Työntekijöille voidaan luoda kortit käyttörajoilla ja myös kirjanpitäjä kiittää kun kulut löytyvät samasta paikasta valmiiksi täsmäytettynä. Tutustu hyötyihin ja toiminnallisuuksiin tarkemmin alta.

Luo uusia kortteja vaivattomasti​

Tilaa yrityksen työntekijöille fyysisiä tai virtuaalisia kortteja vaivattomasti Myntin verkkoportaalin kautta. Tarvittaessa myös korttien sulkeminen onnistuu yrityksen pääkäyttäjältä helposti.

Aseta ja muokkaa käyttörajoja​​

Aseta korteille haluamasi käyttörajat ja muokkaa niitä tarvittaessa. Voit esimerkiksi nostaa työntekijän kortin käyttörajaa työmatkalla tapahtuvia kuluja varten hetkessä.

Seuraa kulutusta reaaliajassa​​​

Seuraa reaaliajassa mihin yrityksen rahat menevät. Kun yrityksen kaikkien työntekijöiden ostot ja juoksevat ohjelmisto- sekä markkinointikulut on keskitetty eTaskun maksukorteille, saat hyvä kokonaiskuvan kokonaiskulutuksesta.

Luo kortit eri käyttötarkoituksiin​

Luo omat virtuaalikortit eri tarpeisiin kuten esimerkiksi ohjelmistokuluihin, markkinointiin tai muihin kuukausittain toistuviin kuluihin (SaaS-palvelut).

Eroon kulukorvauksista​​

Kun työntekijöille tilataan omat yrityskortit, heidän ei tarvitse maksaa kuluja omalla rahalla ja yritys välttyy mm. kulukorvausten maksatukseen liittyviltä kuluilta.

Talousosasto tai tilitoimisto kiittää

Kaikki korttitapahtumat ja tositteet näkyvät yhdessä näkymässä valmiiksi täsmäytettynä käyttäjien toimesta. eTasku muistuttaa käyttäjää puuttuvista tositteista kerran viikossa, joten tämä ikävä työvaihe jää kokonaan pois yhtälöstä.

Kun aloitin yrittäjänä, eTasku oli aikaisemmasta työstä jo tuttu ja selvä valinta kuittien ja matkalaskujen hallintaan. Täysin uudelle tasolle käyttö kuitenkin muuttui, kun otin lisäksi käyttöön eTaskun a+ -kortin. Nyt on todella helppoa pitää huolta, että kaikki kuitit on aina tallessa.
Veikko Mäkinen
Mäkinen Management Oy

eTasku jo käytössä - näin tilaat kortin

Kortti a+ on eTaskun asiakkaille maksuton ja voit tilata sen yrityksenne käyttöön kaikkiin maksullisiin versioihimme. Jos eTasku ei ole vielä käytössä, voit aloittaa maksuttoman 30 päivän kokeilun täältä.

Aloita tilaus web-käyttöliittymästä

Kortin tilaus aloitetaan eTaskun web-käyttöliittymästä yrityksen admin ja nimenkirjoitusoikeuden omaavan käyttäjän toimesta. Valitse web-käyttöliittymän yläpalkista välilehti kortti aloittaaksesi tilauksen. Siirryt kumppanimme Mynt AB:n käyttöliittymään KYC-prosessin aloittamiseksi.

notifikaatio-lander-kortti

Kuvaa kuitti suoraan ostotapahtumalle

Saat ostotapahtuman jälkeen eTaskun notifikaation, jota klikkaamalla voit lisätä näppärästi kuitin tapahtumalle. Prosessi helpottaa myös aineiston käsittelyä kirjanpitäjän toimesta.

Muistutukset puuttuvista kuiteista mobiiliin​

Vastaanota muistutukset puuttuvista kuiteista kerran viikossa eTaskun mobiilisovellukseen. 

Seuraa korttien kulutusta helposti mobiilissa

Voit seurata eri korttien kulutusta, tapahtumia ja maksurajoja näppärästi eTaskun mobiilisovelluksen kautta. Samaisesta näkymästä näet myös miltä tapahtumilta ei vielä löydy lisätty kuittia.

Kiinnostuitko? Jätä esittelypyyntö

Haluatko tarkemman esittelyn kortista? Jätä esittelypyyntö ja katsotaan yhdessä miten se soveltuu yrityksenne käyttöön. 

Onko eTasku yrityksellänne jo käytössä?(Pakollinen)
Hidden

UKK

Usein kysyt kysymykset kortista

Suurin ero syntyy kulujen käsittelystä, joka helpottaa sekä yritystä että kirjanpitäjää. Kun ostokset tehdään samalla maksutavalla, puuttuvista kuiteista muistuttaminen, kulutuksen seuranta ja tapahtumien täsmäyttäminen helpottuu merkittävästi. Sekä yritys että tilitoimisto voivat seurata ja käsitellä tositteita yhdessä järjestelmässä. Merkittävä ero myös hinnoittelussa, sillä kortti a+ eTaskun asiakkaille täysin maksuton.

Kortin vaihtaminen on yllättävän helppoa. Jos käytössäsi on pankin myöntämä pankkikortti, se on todennäköisesti niputettu palvelupakettiisi. Voit käytännössä siis lopettaa kortin käytön ja jättää sen varakortiksi. Pankkikorteissa kuukausimaksu on muutaman euron luokkaa.

Onko käytössä esimerkiksi Eurocard tai First Card? Ole yhteydessä korttitoimittajan asiakaspalveluun. Voit toki kokeilla eTaskun korttia nykyisen kortin rinnalla ja tehdä vaihtopäätöksen kokemuksen perusteella.

Valitettavasti et. eTasku on oleellinen osa kortta sillä eTaskun mobiilisovelluksella seuraat kortin kulutusta, lisäät kuitit tapahtumille ja vastaanotat muistutuksia puuttuvista kuteista. Kortti a+ on eTaskun asiakkaille maksuton ja se on tilattavissa eTaskun maksullisiin versioihin (Basic tai Pro)

Kortin myöntää ruotsalainen kumppanimme Mynt AB. Mynt on toteuttanut vastaavanlaisia ratkaisuja useamman toimijan kanssa Ruotsissa ja kumppanuutemme myötä heidän toimintansa laajentuu nyt myös Suomeen. Visa on Mynt:n korttikumppani.