Kortti- ja tilitapahtumat
maksutta eTaskuun!

Nouda yrityksen kortti-ja tilitapahtumat maksutta eTaskuun. Järjestelmä yhdistää kuitit tapahtumille ja muistuttaa käyttäjää puuttuvasta aineistosta!

Toimii yleisimpien pankkien ja luottokorttien kanssa

Automaattiset täsmäytys-ehdotukset

Muistutukset puuttuvista kuiteista

HYÖDYT PÄHKINÄNKUORESSA

Täsmäytystyökalu

Näe helposti kuukauden puuttuva aineisto, hyväksy täsmäytysehdotukset ja muistuta käyttäjää mahdollisesti
puuttuvasta aineistosta. 

Miten tämä on mahdollista?

Euroopan Parlamentin hyväksymän maksupalveludirektiivin (PSD2) myötä pankkien on tarjottava kolmansille osapuolille pääsy asiakkaan maksudataan hänen suostumuksellaan.

Kun asiakas on valtuuttanut eTaskun noutamaan transaktiotapahtumia käyttämästään pankista tai maksupalveluntarjoajalta, tiedot noudetaan eTaskuun maksutta 4 kertaa päivässä.

Ominaisuus käyttöön muutamassa minuutissa

1

Aktivointi

Asiakas valtuuttaa tapahtumien noudon pankkitunnuksillaan eTaskun verkkoportaalista.

2

Tapahtumien nouto

Tapahtumat noudetaan pankista automaattisesti 4 kertaa päivässä. Tapahtumat voi tarvittaessa noutaa myös manuaalisesti.

3

Täsmäytys

eTasku yhdistää kuitit oikeille tapahtumille taustalla ja tarjoaa täsmäytysehdotukset. Samalla käy ilmi, jos joltain tapahtumalta puuttuu tosite.

Tilitoimisto: Rekisteröidy kumppaniksi

Tarjoa asiakkaillesi lisäarvoa ja ota eTasku maksutta käyttöön!

UKK

Usein kysytyt kysymykset

Euroopan Unionin PSD2 -direktiivin myötä pankkien on tarjottava kolmansille osapuolille mahdollisuus noutaa kyseistä dataa asiakkaan näin halutessa. PSD2:n ero perinteisiin web-service rajapintoihin nähden on maksuttomuus. Pankki ei voi veloittaa tapahtumien noudosta kolmansien osapuolten järjestelmiin.

Tapahtumien nouto eTaskuun on mahdollista kumppanimme Enable Bankingin avulla. Enable Banking Oy toimii Suomen Finanssivalvonnan valvonnassa ja on rekisteröitynyt tilitietopalvelutarjoaja. Enable Banking tarjoaa yrityksille ja yksityisille ihmisille mahdollisuuden saada oman pankkitilinsä tilitiedot turvallisesti palveluihin, joita he käyttävät. Enable Banking on integroitunut tällä hetkellä 2600 pankkiin, 21 Euroopan maassa. Enable Banking ei käytä palvelun läpi kulkevaa tietoa ja jakaa tiedon vain palveluihin, joihin asiakas on antanut luvan jakaa tiedot.

Kyllä! Ominaisuus on maksuton eTaskun asiakkaille. Pankki ei myöskään voi veloittaa yritystä erikseen tapahtumien noudosta. 

 

Jos olette tähän asti käyttäneet tapahtumien noutoon web-service rajanpintoja, niille ei enää ole tarvetta! Tämän tulisi laskea kk-hintaanne pankista riippuen noin 15-25€/kk.

Kyseiset korttitoimittajat ovat yhtälailla PSD2 direktiivin piirissä. Meistä riippumattomista syistä Eurocard ja Firstcard tapahtumien nouto ei valitettavasti ole vielä mahdollista. Teemme töitä kyseisten pankkien kanssa noudon mahdollistamiseksi.

Ominaisuuden myötä kirjanpitäjä näkee erillisellä välilehdellä kaikki käyttäjän korttitapahtumat ja tilitapahtumat kuukausittain. eTasku vertaa tapahtumia lisättyihin tositteisiin ja näyttää puuttuvat. Kirjanpitäjä voi myös muistuttaa käyttäjää puuttuvista kuiteista manuaalisesti tai automaation avulla.