Accountorin vastuullisuusraportti 2023 – tuemme asiakkaitamme vastuullisempaan liiketoimintaan

Julkaistu: 12.4.2024. Muokattu viimeksi: 12.4.2024.
Accountorin vastuullisuusraportti 2023 – tuemme asiakkaitamme vastuullisempaan liiketoimintaan

eTasku, osa Accountor-konsernia, on sitoutunut tukemaan asiakkaidemme vastuullisempaa liiketoimintaa. Vuoden 2023 vastuullisuusraportissa Accountorin vahvuuksiksi tunnistettiin luottamuksellisuus, turvallinen tietojenkäsittely, eettinen toiminta sekä henkilöstön asettaminen etusijalle. Näiden osa-alueiden yhteiskehityksestä saimme EcoVadis-yritysarvioinnissa hopeisen mitalin. Erityisesti ympäristötoimissa saavutimme merkittävää kehitystä.

“Olemme ylpeitä, kun voimme esitellä tämän raportin Accountorin järjestelmällisestä työstä liiketoimintamme kehittämiseksi tavoilla, joilla voimme vaikuttaa positiivisesti ympärillämme olevaan maailmaan. Olen vakuuttunut, että tavoitteemme ja sitoutumisemme ympäristöön, liiketoimintaan, asiakkaisiimme ja henkilöstöömme luovat konsernillemme mahdollisuuksia, jotka tarjoavat jännittäviä näkökulmia kaikille sidosryhmillemme. Kutsumme teidät liittymään mukaan matkallemme” sanoo Accountorin toimitusjohtaja Niklas Sonkin.

On ilmeistä, että vastuullinen liiketoiminta on yhä tärkeämpää asiakkaillemme. Siksi kehitämme jatkuvasti ratkaisuja ja palveluita, jotka tukevat asiakkaitamme täyttämään tulevaisuuden vastuullisuusvaatimukset helpommin. Accountorinn asema on tiiviisti yhteydessä nykyiseen ja tulevaan ESG (Environmen, Social and Governance – ympäristö, sosiaaliset kysymykset ja hallinto) lainsäädäntöön, ja olemme tärkeä kumppani asiakkaillemme heidän vastuullisuuteen liittyvien tietojen hallinnassaan, vaatimuksien suorittamisessaan ja raportoinnissaan.

Nämä ja monia muita asioita selviää Accountorin vuoden 2023 vastuullisuusraportissa, lue tarkemmin.

LINKKI RAPORTTIIN 

Tietoja vastuullisuusraportistamme

Vastuullisuusraportissamme esitetty tilanne kattaa tiedot ajalta 1.1.-31.12.2022, ellei toisin mainita. Päivitämme raporttimme vuosittain.

Terminologiana käytämme vastuullisuudesta puhuttaessa raportissa termejä ”sustainability” ja ”ESG” (Environmental, Social and Governance) niin, että niillä molemmilla tarkoitetaan aina vastuullisuutta.

Voit lähettää kysymyksiä tai lisätietopyyntöjä osoitteeseen comms@accountor.com.


Jussi Räsänen

Lue myös nämä blogikirjoitukset: