eTasku on Suomen paras mobiilipalvelu 2015

Julkaistu: 13.11.2015. Muokattu viimeksi: 13.11.2015.
eTasku on Suomen paras mobiilipalvelu 2015

Paras Mobiilipalvelu 2015 -kilpailussa oli tänä vuonna mukana yli sata ehdokasta kuudessa sarjassa, joissa haettiin muun muassa parhaita terveys- ja hyvinvointipalveluita ja hyötypalveluita sekä teollisen internetin palveluita. Kilpailu toteutettiin yhteistyössä Teleforum ry:n, Teknologiateollisuus ry:n ja useiden elinkeinoelämän toimijoiden kesken ja tuomariston puheenjohtajana toimi liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner.

Voittajat julkaistiin 12.11 Slush-tapahtumassa. eTasku oli ehdokkaana paras hyötypalvelu-sarjassa, jonka voittajaksi eTasku lopulta selviytyi.

Kilpailun tuomariston kommentit eTaskusta:
”Service that helps us to get rid of some frustrating and unproductive paper work. Now we can handle our travelling expenses and other business expenses just by pushing the button on our mobile phones. No more lost receipts and paper documents!

”Tämä on todella mahtava tunnustus eTaskulle ja koko meidän tiimille. Isoin kiitos kuuluu  kuitenkin ehdottomasti kaikille eTaskun käyttäjille, tilitoimistokumppaneille ja kirjanpitäjille, jotka ovat ottaneet palvelun hienosti omakseen ja antaneet aktiivisesti meille kehitysehdotuksia ja palautetta. Olemmekin todella kiitollisia kaikesta saamastamme palautteesta.” Kiittelee eTaskun toimitusjohtaja Tommi Keränen.

Lue lisää kilpailusta täältä www.bestmobileservice.fi

Best mobile service 2015


Pekka Äijälä

eTaskun palloa potkiva markkinointihahmo, joka syttyy uuden oppimisesta. Pekka vastaa eTaskulla markkinoinnista ja asiakaskokemuksesta.

Lue myös nämä blogikirjoitukset: