Lataa eTasku puhelimeesi tästä!

Tehtävämme on pelastaa sinut kuittirumbalta

Tutustu yritykseemme ja meidän tarinaan

eTasku numeroina

+1 000 000

Skannattua kuittia

+15 000

Tyytyväistä käyttäjää

+2000

Tilitoimisto-kumppania

Meidän tarina – näin kaikki alkoi

eTaskun tarina sai alkunsa heinäkuussa 2012, kun Tampereen teknillisellä yliopistolla opiskelleet Toni Leppänen ja Saku Pihlajaniemi perustivat Webotas Oy:n. Alkujaan Webotas Oy:n oli tarkoitus keskittyä kehittämään sosiaaliseen mediaan liittyvää sovellusta.

Yrittäjyyden alkutaipaleella Toni keskusteli entisen työnantajansa kanssa, joka koki ongelmalliseksi pankki-, luottokortti- ja käteiskuittien toimittamisen kirjanpitäjälle. Toni ja Saku ottivat asiasta kopin ja lähtivät ratkomaan ongelmaa. Alkuperäinen idea sosiaaliseen mediaan liittyvästä sovelluksesta hylättiin nopeasti, ja voimavarat suunnattiin ”kuittiarkiston” kehittämiseen.

etasku-logo

Tammikuussa 2013, noin puoli vuotta yrityksen perustamisesta, tuote oli jo nimetty eTaskuksi ja ensimmäinen versio sovelluksesta oli valmis markkinoille.

Tiimi rakentuu

Tommi Keränen ja Joel Ojala opiskelivat helmikuussa 2013 Tampereen ammattikorkeakoulun yrittäjyyden yksikössä Proakatemiassa. Samana talvena miehet vierailivat Tredean ja Vapaa Pudotus Oyn järjestämällä, innovointiin ja bisnesideoihin keskittyneellä PIB-leirillä, jossa kehitettiin ja sparrattiin omia liikeideoita. Tommi ja Joel olivat leirillä erään mobiilisovellusideansa kanssa, ja samalla leirillä viihtyi myös eTaskun poppoo.

selfie-toimistolta

Leirin aikana kävi nopeasti selväksi, että Tommi ja Joel eivät osaa koodata, mutta heiltä löytyy kaupallisen puolen osaamista. Tonilla ja Sakulla tilanne taas oli päinvastainen. Tommi ja Joel pitivät jo tuolloin eTaskun ideaa loistavana, mutta silloisten kiireiden takia ajatus yhteistyöstä jäi vielä tuolloin muhimaan.

Seuraavan kerran ajatuksia asian tiimoilta vaihdettiin vasta lokakuussa 2013. Tommi ja Joel olivat konseptoineet uuden mobiilisovelluksen, johon he tarvitsivat ohjelmistokehittäjiä. Kaverukset kysäisivät, olisiko Tonilla tai Sakulla tiedossa sopivia tyyppejä tehtävään. Toni ja Saku taas vastavuoroisesti tiedustelivat, olisiko Tommilla ja Joelilla tiedossa päteviä myyntitykkejä eTaskulle. Pian miehet huomasivatkin, että he voisivat auttaa toinen toisiaan.

Heti alkuvuodesta kaverukset ottivat yhteiset tilat Tampereen Keskustorilta.Mukaan liittyi maaliskuussa myös Joelin kaveri Mika. Sitten syksyllä rivejä vahvistettiin vielä Ollilla, Tuomaksella ja Matiaksella. Näin ja rupesi pikkuhiljaa huipputiimi olemaan kasassa.

paintball

Mitä eTaskussa tapahtuu nyt?

Tänä päivänä eTasku tekee yhteistyötä yli tuhannen tilitoimiston kanssa ja auttaa tuhansia yrittäjiä ja yrityksiä kuittien ja matkalaskujen  käsittelyssä. eTasku työllistää 19 ihmistä Tampereella. eTaskun Visio on olla ylivoimaisesti  pidetyin ja käytetyin kulu- ja matkalaskuohjelmisto Suomessa ja Pohjoismaissa.

eTaskun poppoo kuittirumbassa

Jo 15 000 yritystä käyttää eTaskua

Voit myös aloittaa käytön lataamalla eTaskun sovelluskaupasta.