Nostot vuodelta 2021: Helpotusta aineiston lisäämiseen

Julkaistu: 27.1.2022. Muokattu viimeksi: 27.1.2022.
Nostot vuodelta 2021: Helpotusta aineiston lisäämiseen

eTaskun vuoden 2021 kehitys ja parannukset noudattelivat tuttua kaavaa – palvelua kehitetään asiakkaiden toiveiden pohjalta. Listasimme alle merkittävimmät uudistukset asiakkaan näkövinkkelistä. Lopuksi vielä vilkaisu vuoden 2022 suunnitelmiin.


1. Dokumenttiarkisto mobiilissa

Aiemmin dokumenttiarkiston käyttö onnistui vain web-sivuston kautta. Saimme paljon toiveita, että kaiken aineiston tulisi voida lisätä suoraan mobiilisovelluksesta. Uudistus tehtiin ja nyt aineiston lisääminen onnistuu myös suoraan mobiilista. Kuvaamalla, lisäämällä tiedostoista tai jakamalla toisista sovelluksista. Vilkaise kuinka se toimii täältä.

 

2. PDF-tiedostojen lisääminen mobiilista

Aiemmin PDF-tiedostomuotoisten dokumenttien lisääminen tapahtui oma@etasku.fi tai web-käyttöliittymän kautta. Nyt se onnistuu yhtälailla mobiilista. Aloita tositteen lisääminen normaalisti eTaskusta ja valitse vasemmasta alakulmasta Galleria/Tiedostot kansio.

 

3. Jaa-toiminto aineiston lisäämiseen

Monista palveluista tuttu Jaa (Share) -toiminto julkaistiin eTaskuun vuoden loppupuolella. Saadessasi esimerkiksi sähköpostiin PDF-tiedoston, voit avata dokumentin ja jakaa sen näppärästi eTaskuun. Voit jatkaa myös muihin sovelluksiin saamiasi kuitteja eTaskuun.

 

4. Duplikaatti tositteiden tunnistus webissä

On ymmärrettävää, että välillä aineistoa tulee lisättyä tuplana. Web-käyttöliittymään lisättiin indikaattori, joka huomauttaa tositteiden tietojen perusteella mahdollisesti duplikaatista. Ominaisuus tullaan vuoden 2022 aikana lisäämään myös mobiilisovelluksiin.

 

5. Web-käyttöliittymä englanniksi

Tietokoneella toimivan web-käyttöliittymän kielivaihtoehdot ovat nyt suomi ja englanti. Tämän mahdollistaa myös PDF-yhteenvetojen lataamisen edellä mainituilla kielillä. Tulemme 2022 aikana lisäämään kielivalinnan myös mobiilisovelluksen sisälle.

 

Mitä on luvassa vuodelle 2022?

Paljonkin, mutta tässä kurkistus teitä varmasti kiinnostavaan. Jo viime vuonna aloitimme kehityksen ominaisuudelle, jota sekä yrittäjät että heidän kirjanpitäjänsä ovat toistuvasti toivoneet:

Luottokortti- ja tilitapahtumat eTaskuun

Ominaisuus mahdollistaa:

  • Luottokortti- ja tilitapahtumien noudon eTaskuun maksutta
  • Kokonaiskuva kuukauden aineistosta – mitä puuttuu?
  • Automaattinen täsmäytys tapahtumien ja kuittien välillä
  • Muistutukset puuttuvista kuiteista
  • Maksuton tiliote (PDF)

 

 


Pekka Äijälä

eTaskun palloa potkiva markkinointihahmo, joka syttyy uuden oppimisesta. Pekka vastaa eTaskulla markkinoinnista ja asiakaskokemuksesta.

Lue myös nämä blogikirjoitukset: