Ahdistaako matkalaskujen tekeminen? eTaskun ilmaisella Matkalaskurilla homma hoituu minuutissa

Julkaistu: 13.9.2016. Muokattu viimeksi: 18.11.2017.
Ahdistaako matkalaskujen tekeminen? eTaskun ilmaisella Matkalaskurilla homma hoituu minuutissa

Matkalaskun tekeminen voi olla myös helppoa

Matkalaskujen tekeminen on malliesimerkki tehottomasta käytännöstä, johon tuhlataan suomalaisilla työpaikoilla tuhansia turhia työtunteja vuodessa. Moni rattoisasti sujunut työmatka päättyy kärsimysnäytelmään, kun etapin päätteeksi pitäisi tehdä matkalasku tai täyttää tiedot vaikeaselkoiseen ohjelmistoon.

Me eTaskussa olemme viimeisten vuosien aikana kuulleet ihmisiltä niin paljon palautetta hankalista matkalaskuohjelmista ja -käytännöistä, että halusimme tehdä ilmaiseksi jotain, mikä vapauttaisi suomalaisille työntekijöille lisää minuutteja tuottavan työn tekemiseen.

Laitoimme koodarimme töihin, ja tuloksena syntyi ilmainen selaimella ilman latauksia käytettävä matkalaskuohjelma, jota poropeukalokin osaa käyttää.

eTaskun Matkalaskuri on suunniteltu varsinkin heille, jotka täyttelevät matkalaskuja satunnaisesti. Matkalaskuri on pelkistetty ilmaisversio eTasku Matka-palvelusta. eTasku Matkalla voit hoitaa matkalaskut valmiiksi näppärästi joko puhelimen eTasku-sovelluksella tai Web-sovelluksessa.

Matkalaskut ja kuitit ovat myös suoraan kirjanpitäjän saatavilla. eTasku Matkan pohjalta tekemässämme Matkalaskurissa työmatkan tiedot naputellaan lomakkeeseen, minkä jälkeen eTasku lähettää käyttäjälle valmiin matkalaskun sähköpostiin. Aikaa tähän kaikkeen kuluu alle minuutti.

eTaskun ilmaisen Matkalaskurin löydät linkin takaa!

Katso alla olevalta videolta, kuinka Isolta Oy:n Reino testaa eTaskun Matkalaskuria. Näin helppoa ei matkalaskun tekeminen ole koskaan aiemmin ollut!


Pekka Äijälä

eTaskun palloa potkiva markkinointihahmo, joka syttyy uuden oppimisesta. Pekka vastaa eTaskulla markkinoinnista ja asiakaskokemuksesta.

Lue myös nämä blogikirjoitukset: