HLB Tietotili

HLB Tietotili

Vuonna 1986 perustettu HLB Tietotili on kansainvälinen taloushallinnon moniosaajayritys, joka palvelee asiakkaita niin sähköisessä taloushallinnossa kuin taloushallinnon vaativimmissa asiantuntijatehtävissä. Palvelemme paikallisesti ja henkilökohtaisesti Vantaalla, Nurmijärvellä ja Keravalla jo yli 50 henkisen asiantuntijatiimimme toimesta. Tietotilin palvelut ja tuotteet mukautuvat yrityksen kokoon ja taloushallinnon vaatimuksiin.

Asiakaslähtöisen toimintamallimme keskiössä on toimia palvelevana tilitoimistona, jossa asiakkaan taloushallinnon tarpeet kartoitetaan ja niiden perusteella valitaan asiakasyrityksen käyttöön parhaiten soveltuva ohjelmisto- ja palvelukokonaisuus. Perusta hyvälle, pitkälle yhteistyölle syntyy luottamuksesta siihen, että asiat sujuvat oikein.

Tietotili palvelee myös kansainvälisesti HLB verkostomme tukemana. Meiltä saat kansainväliset standardit täyttävää neuvontaa eri maiden paikallisissa talous- ja veroasioissa, sekä apua esimerkiksi yrityksen laajentuessa ja kansainvälistyessä. HLB on valittu kansainvälisen ’Network of the Year’-palkinnon saajaksi 2020.

Rekisteröidy eTaskun käyttäjäksi ilmaiseksi


Rekisteröitymällä hyväksyt palvelun käyttöehdot.