Kangasalan Tilitoimisto

Kangasalan Tilitoimisto

Kangasalan Tilitoimisto Oy on pirkanmaalaisia yrittäjiä jo 40 vuotta palvellut tilitoimisto, jonka toiminta-ajatuksena on paikallisuus, kokonaisvaltaisuus ja henkilökohtainen palvelu.

Kangasalan Tilitoimisto Oy:n palvelut

Taloushallintopalvelu muodostaa yhtiön toiminnon tukipilarin. Juuri sen takia on tärkeää että asiakkaamme saavat aktiivista yhteydenpitoa, helppoa tavoitettavuutta ja ennakoivaa otetta talous- ja veroasioihisi. Kuukausittaiseen palveluumme kuuluu kirjanpitoon liittyvien lakisääteisten velvoitteiden kuten asiakkaiden kirjanpidollinen neuvontatyö ja viranomaisilmoitusten tekeminen.

Palkkahallinnon keskeinen tehtävä on tuottaa oikein lasketut palkat oikeaan aikaan työntekijöille ja juuri sen takia palveluumme kuuluu palkkahallintoon liittyvien lakisääteisten ilmoitusten, kuten TES:n tulkinta ja asiakkaiden henkilöstöhallintoon liittyvä neuvontatyö.

Tarjoamme kuukausimaksua vastaan asiakkaidemme käyttöön helppokäyttöisen Maestro-ohjelmiston, jonka ylläpidosta ja toimivuudesta vastaamme itse. Asiakkaalla on käytössä ajantasainen myyntireskontra yhdistettynä sähköiseen tiliotteeseen ja viitteiden noutoon.

Rekisteröidy eTaskun käyttäjäksi ilmaiseksi


Rekisteröitymällä hyväksyt palvelun käyttöehdot.