Fin-Est Accounting

Fin-Est Accounting

Fin-Est Accounting Oy:n päätoimialana on tarjota ammattitaitoista kirjanpitopalvelua yksityisille liikkeenharjoittajille, yhdistyksille, asunto-osakeyhtiöille,pk-yrityksille sekä taloyhtiöille Suomessa ja Virossa.

Liikekirjanpidon lisäksi Fin-Est Accounting tarjoaa asiakkailleen palkanlaskenta- ja konsultointipalveluita. Hintamme ovat aina kilpailukykyiset, koska olemme joustavia ja lähestymme jokaista asiakasta yksilöllisesti. Hyvä kirjanpitävä on mielestämme ammattitaitoinen, luotettava, riittävän kokemuksen omaava ja avulias.

Fin-Est Accounting Oy:n palvelut

Fin-Est Accounting tarjoaa kirjanpitopalveluita suomalaisille ja virolaisille yrityksille. Kirjanpitopalvelun ulkoistaminen ammattitaitoiselle kirjanpitäjälle on järkevää ja säästää sinulle rahaa. Lisäksi sinun ei tarvitse käyttää rahaa kirjanpito-ohjelmiin.

Kirjanpitopalvelumme on mahdollsita tilata kalenterikuukaudeksi, vuodeksi tai tiettyjen palvelujen osalta räätälöitynä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Arvostamme asiakkaitamme ja olemme erittäin joustavia tarvittaessa. Räätälöimme taloushallinnon palvelut yrityksesi tarpeiden ja koon mukaisesti. Konsultointipalvelut (mm. konsultointi puhelimitse) asiakkaillemme kuuluvat hintaan.

Rekisteröidy eTaskun käyttäjäksi ilmaiseksi


Rekisteröitymällä hyväksyt palvelun käyttöehdot.