Edustustili

Edustustili

Edustustili-Yhtiöt on vuonna 1992 perustettu Helsingin Oulunkylässä sijaitseva tilitoimistoyhteisö, jolla on laaja kokemus pienyritysten taloushallinnosta. Tunnemme pienyritysten taloushallinnon rrutiinit ja koukerot. Koska olemme itsekin yrittäjiä, ymmärrämme yrittäjän näkökulman, oli kyse sitten pienestä henkilöyhtiöstä tai suuresta usean osakkaan osakeyhtiöstä. Toimintamme kulmakiviä ovat ammattitaito ja luottamus – eikä mikään ole tärkeämpää kuin aito kiinnostus.

Haluamme, että asiakkaamme voivat nukkua yönsä rauhassa talousasioiden suhteen. Kun perusasiat on kunnossa, voidaan keskittyä taloustiedon hyödyntämiseen yrityksen työkaluna ja pitkäjänteiseen suunnitteluun.

Pyrimme olemaan asioiden edellä ja tarjoamaan vaihtoehtoja ja neuvoja niin, että päätöksenteolle on aikaa ja perusteita. Suurten linjojen hallitseminenei silti tarkoita, että ylenkatsoisimme yksityiskohtia, sillä ratkomme mielellämme pienetkin pulmat.

Edustustili-Yhtiöiden palvelut

Tarjoamiimme palveluihin kuuluvat mm. liikekirjanpito, yhteisö- ja henkilöverotus, kaupparekisteriasiat yrityksen perustamisesta lähtien, verosuunnittelu ja yritysjärjestelyt.

Asiakkainamme on kaiken kokoisia pk-yrityksiä ja yrittäjiä. Olemme hoitaneet ja hoidamme edelleen mm. lukuisten autoilijoiden, liikennöitsijoiden, maahantuojien, ravintoloitsijoiden sekä laaja-alaisesti eri palvelualan yrittäjien kirjanpitoa ja verotusta. Edellämainittujen lisäksi asiakkaihimme lukeentuu myös arvopaperikauppiaita.

Rekisteröidy eTaskun käyttäjäksi ilmaiseksi


Rekisteröitymällä hyväksyt palvelun käyttöehdot.