Colleqium

Colleqium
Colleqium on sähköisen taloushallinnon erikoisosaaja, jonka tavoite on muuttaa asiakkaidemme taloushallinto helpoksi ja mielenkiintoiseksi taloudenhallinnaksi käyttäen nykyaikaisimpia sähköisiä työkaluja (esim. Netvisor, Procountor, E-Tasku, Evernote, Trello, Harvest)
 
Emme ole koskaan pyöritelleet papereita tai mapittaneet tositteita. Tavoitteemme on, että kaikki muutkin yrittäjät voivat vihdoinkin lopettaa aikaa vievän ja kalliin paperin pyörittelyn! 
 
Yrittäjän kannattaa mielestämme hoitaa taloushallinnon rutiinit mahdollisimman helposti ja nopeasti pois päiväjärjestyksestä ja käyttää aikansa sellaiseen, josta hän saa ihan oikeasti hyötyä (myynti, toiminnan kehittäminen, henkilöstön hyvinvointi ja oma hyvinvointi, taloudenhallinnan kysymykset). Suuri osa taloushallinnon rutiineista pystytään tehokkailla sähköisillä työkaluilla hoitamaan noin 30 sekunnissa. Kaikki tositteet ja dokumentit esim löytyvät konseptissamme milloin vain älykännykästäsi alle 30 sekunnissa olet ihan missä vain, vaikka Välimerellä tai Australiassa. Hox! Dokumentit löytyvät vielä vuosien kuluttua edelleen alle 30 sekunnissa. Kysy meiltä miten tämä on mahdollista!
 
Olemme aito asiantuntijayritys, joka ei esim purematta niele Verohallinnon lainvastaisia verotuspäätöksiä. Mielestämme myös Verohallinnon pitää noudattaa verolakeja (lue lisää osoitteessa colleqium.fi)
 
Annamme palvelullemme 100%:n tyytyväisyystakuun. 
Colleqium on Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, jonka palvelu on henkilökohtaista asiantuntijapalvelua yrittäjältä yrittäjälle.  Lisätietoja meistä löydät osoitteesta: colleqium.fi

Rekisteröidy eTaskun käyttäjäksi ilmaiseksi


Rekisteröitymällä hyväksyt palvelun käyttöehdot.