Cimson Yrityspalvelut

Cimson Yrityspalvelut

Cimson on helposto lähestyttävä tilitoimistokumppani, joka tarjoaa modernit taloushallinnon välineet ja vankan asiantuntemuksen tukemaan asiakkaan liiketoimintaa.

Cimson on toiminut yhteistyössä yrittäjien ja yhteisöiden kanssa jo vuodesta 1990 sekä tarjonneet taloushallinnon palveluita vuodesta 1992.

Cimsonin toiminnasta

Asiakaskuntamme on yhteisöt ja pk-yritykset. Toiminnassamme keskeistä on asiakaslähtöisyys,, toimitusvarmuus ja kaikkia osapuolia hyödyttävä palvelu. Pyrimme olemaan rohkaiseva työyhteisö, jossa työn tekeminen on kivaa.

Cimson on Suomen Taloushallintoliitty ry:n hyväksymä ja valvoma auktorisoitu tilitoimisto. Toimintaamme ohjaa sisäisesti auditoitu laatujärjestelmä.

Palvelemme pienten yritysten juoksevasta kirjanpidosta isompien yhteisöjen räätälöityihin talouspäällikköpalveluihin asti. Käytössämme on nykyaikaiset taloushallinnon atk-sovellukset. Asiakkaallamme on mahdollisuus ulkoistaa koko taloushallintonsa, tai vain osa sitä.

Cimsonin kanssa yhteyden ylläpito, tiedon vaihto ja raportointi voidaan hoitaa joustavasti, asiakkaan tarpeiden mukaan, kaikilla nykyaikaisilla viestintävälineillä. Olemme myös tarvittaessa valmiita liikkumaan asiakkaan luokse.

Rekisteröidy eTaskun käyttäjäksi ilmaiseksi


Rekisteröitymällä hyväksyt palvelun käyttöehdot.