Casvu Jyväskylä

Casvu Jyväskylä

Casvu Jyväskylä Oy on Casvu Groupin täysin kattavia sähköisiä taloushallintopalveluja sekä kokonaisvaltaisia ratkaisuja yritystoimintaan Jyväskylässä ja sen lähialueilla tarjoava tilitoimisto.

Casvu Group Jyväskylän tarjoamat palvelut

Casvu Groupin palveluvalikoimaan kuuluu Controller-palveluiden alla oleva kattava valikoima erilaisia palveluja yritysten liiketoiminnan ja taloushallinnon sujuvan onnistumisen mahdollistamiseksi.

Casvu Group tarjoaa myös kokonaisvaltaisia ratkaisuja yritystoimintaan yhteistyöverkostojen avulla (mm. tilintarkastus- ja IT-palvelut).

Asiakkaat haluavat taloushallinnon kumppaniltaan enemmän kuin vain suoritteita; henkilökohtaista sparrausta taloudellisen tilanteen ja lukujen tulkintaan, tukea toiminnan kehittämiseen (henkilöstöhallinta, prosessit, järjestelmät jne.) sekä apua ja näkemystä hallintomateriaalin kasaamiseen ja ylläpitämiseen. Casvu Group on valmis tarjoamaan heille tämän kaiken.

Casvu Group Jyväskylän henkilöstö

Casvu Groupilla uskotaan alan parhaiden tekijöiden, monipuolisten osaajien ja erinomaisten asiakaslähtöisten tyyppien palkkaamiseen.
Kaikilla casvulaisilla on monipuolinen työkokemus taloushallinnon saralta.

Rekisteröidy eTaskun käyttäjäksi ilmaiseksi


Rekisteröitymällä hyväksyt palvelun käyttöehdot.