Avisan

Avisan

Tilitoimisto Avisan tarjoaa konsultointia ja neuvontaa, kun tarvitset apua yrityksesi talousasioihin. Asiakkaisiin kuuluu vasta-alkaneita ja vuosikymmeniä toimineita yrityksiä eri yhtiömuodoissa.

Avisanin monipuoliset palvelut ja konsultoiva ote perustuvat pitkään kokemukseen ja jatkuvaan kouluttautumiseen. Verotuksessa ja taloushallinnossa tapahtuu jatkuvasti muutoksia, joihin haluamme auttaa yritystäsi valmistautumaan.

Saat käyttöösi tietomme ja taitomme lisäksi tarvittaessa myös nykyaikaiset sähköiset taloushallinnon järjestelmät tehostamaan yrityksesi toimintaa.

Avisan ja uudet yritykset

Avisan tarjoaa toimintansa alkuvaiheilla olevalle yritykselle sekä taloushallinnon palvelut että laajempaa konsultointia. Avustamme mm. perustamisasiakirjojen ja viranomaisilmoitusten tekmisessä sekä yhtiömuodon valinnassa.

Tilitoimistomme perustettiin lokakuussa 2009, joten vuosien työkokemuksen ohella olemme itsekin käyneet läpi kaikki yrityksen perustamiseen liittyvät haasteet.

Aloittelevalle yrittäjälle kokemuksen jakaminen on tärkeä tuki.

Avisan ja vanhat yritykset

Vanhoille yrityksille tilitoimiston vaihtaminen on erinomainen tilaisuus uudistaa ja nykyaikaistaa yrityksesi toimintatapoja. Tarjoamme myös entistä parempaa palvelua. Tilikaudenkin aikana tilitoimiston vaihtaminen on helppoa.

Avisan tarjoaa pienen, mutta ammattitaitoisen toimiston edut ja saat henkilökohtaista sekä joustavaa palvelua.

 

Rekisteröidy eTaskun käyttäjäksi ilmaiseksi


Rekisteröitymällä hyväksyt palvelun käyttöehdot.