Haluatko tehdä matkalaskut
vielä helpommin?

Kokeile kuinka helppoa matkalaskujen tekeminen voikaan olla vuonna 2024

Täytä matkan tiedot lomakkeeseen alla, niin lähetämme sinulle valmiin matkalaskun sähköpostiisi!

Matkalaskun tekeminen on helppoa ja vaivatonta, kun käytössäsi on eTaskun täysin ilmainen matkalaskulomake vuosimallia 2024.

Sinun tarvitsee vain täyttää matkasi tiedot matkalaskupohjaan, jonka jälkeen saat tilattua valmiin matkalaskun suoraan sähköpostiisi pdf-muotoisena tiedostona.

Lataa ilmainen matkalaskupohja Exceliin

Lataa matkalaskulomake omalle tietokoneellesi ja käytä sitä mallina.

  • Mihin osoitteeseen lähetämme matkalaskupohjan?
  • Lataamalla matkalaskupohjan hyväksyt että eTasku saattaa ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse ja/tai puhelimitse.
    Hyväksyt myös palveluntarjoajan yleiset käyttöehdot.

Syötä sähköpostiosoitteesi lomakkeeseen, lähetämme sinulle linkin josta voit ladata pohjan ja sen jälkeen avata sen Excelissä.

Avattuasi pohjan voit täyttää matkasi tiedot siihen, jonka jälkeen pohja laskee automaattisesti kilometrikorvaukset ja päivärahat. Voit muokata matkalaskupohjaa tarpeidesi mukaan.

Lomakkeen täyttö kestää minuutin ja sitä varten tarvitset matkastasi nämä tiedot:

  • Matkan tarkoitus ja kulkuneuvon rekisterinumero.
  • Matkan päivämäärätiedot. Koska matka alkoi ja koska päättyi?
  • Matkareitin osoitetiedot. (Esimerkiksi Hämeenkatu 1, Tampere – Mannerheimintie 1, Helsinki – Hämeenkatu 1, Tampere).

Lomake laskee puolestasi matkan kilometrikorvaukset Verohallinnon vuodeksi 2024 vahvistamien korvaussummien mukaan. Myös mahdolliset päivärahat ja ateriakorvaukset on laskettu puolestasi, joten laskimen käyttöön ei tarvitse ryhtyä itse.

Voit myös halutessasi ladata matkalaskulomakkeen omalle tietokoneellesi tästä linkistä. Tällöin lomake aukeaa tietojen täyttämistä varten Exceliin ja on käytössäsi myös silloin, kun et ole yhteydessä internetiin.

Kun olet avannut lataamasi matkalaskupohjan Excelissä ja syöttänyt siihen matkasi tiedot, lomake laskee ylläolevan laskurin tapaan automaattisesti matkasi kilometrikorvaukset sekä mahdolliset ateriakorvaukset ja päivärahat.

Excelissä pystyt myös tarvittaessa muokkaamaan matkalaskulomaketta omien tarpeidesi mukaan. Valmiin matkalaskupohjan käyttäminen nopeuttaa huomattavasti matkalaskujen tekemiseen tuhrautuvaa aikaa.