Tili- ja Veropäivät 2015

Julkaistu: 27.1.2015. Muokattu viimeksi: 7.5.2024.
Tili- ja Veropäivät 2015

Taloushallintoliiton Tili- ja Veropäivät järjestettin 19.-20.1.2015 Helsingissä Finlandia-talolla. Tili- ja Veropäivät ovat yksi taloushallinnon ammattilaisten vuoden päätapahtumista. eTasku hyväksyttiin syksyllä 2014 Taloushallintoliiton yhteistyöjäseneksi, joten tämä oli myös meille ensimmäinen kerta Tili- ja Veropäivillä. Yhteistyöjäsenille oli varattu tapahtumasta oma Tietotori-osasto jossa myös eTaskulla oli oma piste. eTaskulta tapahtumassa olivat mukana Tommi & Joel.

Tili- ja Veropäivät

Tämän vuoden tapahtumassa oli mukana melkein 1300 taloushallinnon ammattilaista. Tapahtuman  teemaksi oli valittu meidän näkökulmasta todella mielenkiintoinen aihe – Morderni taloushallinto.  Paikan päälle saapumisen ja oman osaston pystyttämisen jälkeen alkoi heti klo 09.00 ovien avauduttua tapahtua. Monet näytteilleasettajat olivat heti jakamassa sisäänkäynnin luona omia materiaalejaan tapahtumaan saapuville, myös eTasku. Tosin eTasku poikkesi hieman muista näytteilleasettajista. Me emme jakaneet flyereitä tai kangaskasseja. Me jaoimme kirjekuoria. Halusimme herätellä kirjanpitäjiä kuittirumbaan ja muistuttaa heitä kuinka turhauttavaa ja aikaa vievää paperisten kuittien etsiminen, järjestely, kopiointi ja numerointi voikaan olla. Kirjekuoret sisälsivät siis paperisia kuitteja ja lyhyen infon kuittirumban lopettamiseksi eTaskun avulla.

Kirjekuorien vastaanotto osallistujien keskuudessa oli todella mahtava. Monet kuoren saajista kaivoivatkin innokkaana kuorta ja etsivät palkiintoon oikeuttavaa myyntimies Myttysen kadonnutta kuittia.

 Tili- ja Veropäivät Luentojen sekä kirjanpitäjien näkemisen lisäksi suurinta antia olivat myös keskustelut muiden näytteilleasettajien kanssa. Oli todella hienoa vaihtaa ajatuksia ja keskustella yhteistyöstä muiden ohjelmistotoimittajien kanssa. Meidän, sekä muiden kirjanpito-ohjelmistoja toimittavien yritysten yhteinen intressi on, tehdä kirjanpitäjien työstä mahdollisimman mukavaa ja helppoa.

Tutkimus tilitoimistojen käyttämistä ohjelmistoista

Tili- ja Veropäivillä julkaistiin Taloushallintoliiton toteuttama TAL-IT2015-tutkimus. Tutkimuksessa kysyttiin auktorisoiduilta tilitoimistoilta kokemuksia heidän käyttämistään ohjelmistoista. eTasku oli ensimmästä kertaa mukana tässä tutkimuksessa. Tutkimus oli meidän kannalta todella mahtavaa luettavaa, olimme nimittäin melkein kaikilla mittareilla parhaimpien ohjelmistojen joukossa. Kiitos palautteesta, todella mahtavaa kuulla että olette näin tyyvyväisiä eTaskuun.

Vielä kerran iso kiitos kaikille tapahtumassa mukana olleille ja erityisen iso kiitos Taloushallintoliitolle. Nähdään kesällä eTaskun omalla kotikentällä täällä Tampereella Taloushallintoliiton kesäpäivien merkeissä!


Pekka Äijälä

eTaskun palloa potkiva markkinointihahmo, joka syttyy uuden oppimisesta. Pekka vastaa eTaskulla markkinoinnista ja asiakaskokemuksesta.

Lue myös nämä blogikirjoitukset: