Kiitos kaikille ennakkoluulottomille tilitoimistoille ja kirjanpitäjille!

Julkaistu: 26.8.2015. Muokattu viimeksi: 20.10.2015.
Kiitos kaikille ennakkoluulottomille tilitoimistoille ja kirjanpitäjille!

Nyt on ison kiitoksen paikka. 1,5 vuotta sitten kun aloittelimme täysin panoksin eTaskun lanseeraamista, emme olisi ikinä voineet uskoa että jo seuraavana vuotena saavutamme tuhannen eTaskua käyttävänblogi tilitoimiston rajan. Iso kiitos tästä kuuluu vain ja ainoastaan teille.

Haluamme kiittää teitä siitä, että olette avoimesti ja mielenkiinnolla ottaneet eTaskun käyttöön ilman ohjelmistomme tuomitsemista ennen kokeilua. Muistamme monen varoitelleen että kirjanpitäjät ovat kankeita ja muutosvastarintaisia ihmisiä, voimme nyt todisteiden valossa tunnustaa että näin ei todellakaan ole!

Hienoa on ollut myös nähdä, että eTaskun kokeilemisen jälkeen, olette oma-aloitteisesti ja aktiivisesti antaneet meille palautetta ja kehitysehdotuksia. Kiitos siitä, tämä on ollut meille todella tärkeää.

Kuten voitte uskoa, meillä on ajoittain ollut pieniä kasvusta aiheutuneita haasteita. Toivomme että että tämä pienehkö kaaos ei ole näkynyt liikaa sinne teillepäin. Toivommekin että jatkossa myös jaksatte antaa meille palautetta ja kehitysehdotuksia. Kehitämme eTaskua vain ja ainoastaan teidän palautteen ja kehitysehdotuksien pohjalta, täten tämä on meille myös tulevaisuudessa varsin tärkeää.

Haluamme toivottaa teille kaikille erinomaista syksyä. Odotamme innolla yhteistyömme kehittymistä teidän kaikkien kanssa :)

eTasku <3 Kirjanpitäjät


Pekka Äijälä

eTaskun palloa potkiva markkinointihahmo, joka syttyy uuden oppimisesta. Pekka vastaa eTaskulla markkinoinnista ja asiakaskokemuksesta.

Lue myös nämä blogikirjoitukset: