eTasku saa kasvua tukevan sijoituksen Procountorilta

Julkaistu: 4.7.2014. Muokattu viimeksi: 20.10.2015.
eTasku saa kasvua tukevan sijoituksen Procountorilta

eTasku Solutions on vuonna 2012 perustettu startup-yritys, jonka tavoitteena on sähköistää yritysten ja tilitoimistojen välinen pankkikortti-, luottokortti- ja käteiskuittiliikenne. Tällä hetkellä eTasku-mobiilisovelluksella toimittaa kuittinsa kirjanpitäjälle 2000 suomalaista yritystä.

Yhteistyön myötä Accountor-konserniin kuuluva Procountor tulee yhdeksi eTasku Solutionsin omistajista sen operatiivisen johdon lisäksi. eTasku jatkaa oman tuotteensa kehittämistä ja tähtää Procountorin ja Accountorin tuella aiempaakin nopeampaankin kasvuun. Lisäksi eTasku ja Procountor tekevät jatkossa yhteistyötä Procountorin mobiilipalveluiden kehittämiseksi. “Odotamme tältä yhteistyöltä todella paljon. Procountor-yhteistyö mahdollistaa meille panostamisen entistä voimakkaampaan kasvuun Suomessa ja tulevaisuudessa myös ulkomailla. Yhteistyössä Procountorin kanssa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä paremman palvelukokonaisuuden”, sanoo eTasku Solutionsin toimitusjohtaja Toni Leppänen.

”Procountorille tiivis yhteistyö eTaskun kanssa sopii kuin nenä päähän, sillä meillä on sama visio taloushallinnon tulevaisuudesta. Yhä pidemmälle menevä automaatio ja helppokäyttöiset ohjelmistot vievät alan ihan uudelle sivulle. Yhdessä voimme tarjota mobiiliskannausta lisäpalveluna
asiakkaillemme ja samalla pystymme tarjoamaan eTaskulle lisää voimavaroja kasvun jatkamiseksi”, Procountorin toimitusjohtaja Mikko Siivola iloitsee.

Joel Ojala
Liiketoimintajohtaja
eTasku Solutions
joel.ojala@etasku.fi
0400 856 298

Tommi Keränen
Markkinointijohtaja
eTasku Solutions
tommi.keranen@etasku.fi
050 325 7129

Mikko Siivola
Toimitusjohtaja
Procountor International Oy
mikko.siivola@procountor.com
040 767 5168

eTasku on mobiilisovellus ja verkkoportaali, joka poistaa turhan työn, jota aiheutuu yrityksen pankki- ja luottokorttikuittien toimittamisesta, kopioimisesta ja arkistoinnista. Kirjanpitäjille ja tilitoimistolle eTasku on verkkoportaali, josta löytyy kaikkien asiakasyritysten tositteet lisätietoineen siistissä järjestyksessä varmuuskopioituna, numeroituna ja valmiina vietäväksi kirjanpito-ohjelmistoon.

Procountor automatisoi taloushallinnon rutiinit ja tuo tosiaikaisen tiedon päätöksenteon tueksi. Pilvipalveluna toimiva suomalainen sähköisen taloushallinnon ohjelmisto pitää taloustiedot aina ajan tasalla ja turvallisesti saatavilla. Helppokäyttöinen ohjelmisto kokoaa tilitoimiston
talousasiantuntijat sekä organisaation omat talousosaajat ja vastuuhenkilöt saman tiedon äärelle, mikä mahdollistaa täysin sähköisen taloushallinnon. Jatkuvasti kehittyvää Procountoria käyttää jo yli 6000 erikokoista organisaatiota ja runsaat 300 edistyksellistä tilitoimistoa. Suomesta johdettu yritys laajenee parhaillaan muihin Pohjoismaihin. Procountor on osa Accountor-konsernin ohjelmistoliiketoimintaa. Lisätietoa: www.procountor.com.


Lue myös nämä blogikirjoitukset: