eTasku muuntautuu Peliyhtiöksi

Julkaistu: 1.4.2016. Muokattu viimeksi: 8.4.2021.
eTasku muuntautuu Peliyhtiöksi

Game on!

eTasku muuntautuu peliyhtiöksi. Julkaisimme tänään 1.4 ensimmäisen pelimme: Beware taxbear. Peli on tarkoitettu vielä tässä vaiheessa vain Suomen koemarkkinoille ennen globaalia julkaisua. (Peli toimii vain tietokoneselaimella).

https://www.etasku.fi/thegame/

Jotta Beware Taxbear saadaan räjäytettyä Supercellin ja Angry Birdsin tavoin maailmankartalle olemme hakemassa uudelle pelillemme miljoonan euron rahoitusta. Mikäli kiinnostus pelin tiimoilta heräsi ota yhteyttä, paikkoja on rajoitetusti! ;)

Miksi teimme täyskäännöksen ja vaihdoimme taloushallintobusineksen pelifirmaksi?
Ollaan eTaskun kanssa oltu auttamassa yli 10 000 yritystä kuittirumban kanssa ja yli puolet suomalaisista tilitoimistoista vastaanottaa kuitteja eTaskun kautta. Ollaan taisteltu kuittirumbaa ja matkalaskusambaa vastaan jo kohta neljän vuoden ajan.

Kuten kunnon startupin kuuluu, ollaan mekin aktiivisesti lean-menetelmin kokeiltu myös uusia juttuja. Lisäksi suomalaiset pelifirmat ovat olleet globaalilla tasolla sen verran kovassa nosteessa, että mekin haluamme tuoda oman panoksemme ja päästä tähän hypeen mukaan.
Lisäksi nallet ovat hahmoina hyvin söpöjä ja helposti lähetyttäviä. Ajattelimme että yhdistämällä verot ja nallet on kasassa täydellisen pelin resepti.
Mahtavaa huhtikuun ensimmäistä päivää toivoen,
eTaskun poppoo

Pekka Äijälä

eTaskun palloa potkiva markkinointihahmo, joka syttyy uuden oppimisesta. Pekka vastaa eTaskulla markkinoinnista ja asiakaskokemuksesta.

Lue myös nämä blogikirjoitukset: