eTasku & Emce yhteistyöhön

Julkaistu: 24.3.2015. Muokattu viimeksi: 24.3.2015.
eTasku & Emce yhteistyöhön

eTasku ja EmCe poistavat turhan kuittien skannailun ja arkistoinnin yli 250 tilitoimiston ja yli 20 000 pk-yrityksen arjesta.

Ennen yhteistyötä iso osa tilitoimiston työstä on tuhrautunut käteis-, pankki- ja luottokorttikuittien tiliöimiseen, arkistointiin, numerointiin, mapittamiseen ja karhuamiseen. eTaskun ja EmCe:n yhteistyö ja integraatio poistavat nämä turhat vaiheet tilitoimistoista joissa on EmCen kirjanpito käytössä. Jatkossa asiakkaiden on mahdollista toimittaa käteis-, pankki- ja luottokorttikuitit tilitoimistolle tallentamalla ne mobiilisovelluksella. Mobiilisovellus varmuuskopioi, arkistoi, numeroi tositteet ja tuo ne tilitoimiston ulottuville kirjanpidollisesti pätevässä muodossa tiliöintitietoja vaille valmiina.

”Olemme todella innossamme yhteistyöstä, sillä tämä auttaa paljon tilitoimistoasiakkaitamme kuin myös heidän asiakkaitaan. Tilitoimiston asiakasyritysten kuitit eivät nyt pääse hukkumaan ja täten kaikki alv:t saadaan vähennettyä yrityksen ostoista”, toteaa EmCen myyntijohtaja Pasi Kiikkinen.

”Järjestelmämme on tähän mennessä toimittanut, arkistoinut ja varmuuskopioinut satojatuhansia tositteita. Tämä tarkoittaa tuhansia säästettyjä työtunteja monissa työvaiheissa. Aloitettuamme yhteistyön EmCen kanssa pääsemme auttamaan yhä useampaa pk-yritystä ja täten toivottavasti teemme osamme suomalaisten yritysten kilpailukyvyn parantamisessa”, kertoo eTaskun liiketoimintajohtaja Joel Ojala.

eTasku on mobiilisovellus ja verkkoportaali joka poistaa turhan työn jota aiheutuu yrityksen pankki ja luottokorttikuittien toimittamisesta, kopioimisesta ja arkistoinnista. eTasku on käytössä yli 700 tilitoimistossa ja yli 4000 yrityksessä. Kirjanpitäjille ja tilitoimistolle eTasku on verkkoportaali josta löytyy kaikkien asiakasyritysten tositteet lisätietoineen siistissä järjestyksessä varmuuskopioituna, numeroituna ja valmiina vietäväksi kirjanpito-ohjelmistoon.

EmCe Solution Partner Oy on vuonna 1980 perustettu suomalainen täyden palvelunohjelmistotalo. EmCe Solution Partner Oy:n tarjontaan kuuluvat talous- ja palkkahallinto- sekä toiminnanohjausjärjestelmien lisäksi monipuoliset asiantuntija-, koulutus-, konesali- ja tukipalvelut. Yrityksen erilaiset ratkaisut perustuvat omaan tuotekehitykseen sekä valittujen yhteistyökumppaneiden tuotteisiin.


Pekka Äijälä

eTaskun palloa potkiva markkinointihahmo, joka syttyy uuden oppimisesta. Pekka vastaa eTaskulla markkinoinnista ja asiakaskokemuksesta.

Lue myös nämä blogikirjoitukset: