eKuitit ovat vihdoin Suomessa! Näin eKuitti toimii käytännössä

Julkaistu: 4.4.2018. Muokattu viimeksi: 11.4.2018.
eKuitit ovat vihdoin Suomessa! Näin eKuitti toimii käytännössä

Nyt on suuria uutisia. Olemme erittäin lähellä pistettä jossa kuittirumba on selätetty täydellisesti.

eTasku käyttäjät saavat ensimmäisenä Suomessa eKuitteja automaattisesti myös kivijalkaliikkeistä.  Aktivoi eTaskusta ReceiptHero-palvelu ja kuitit ilmestyvät eTaskuun automaattisesti.

Aktivoi ReceiptHero eTaskussa

Miten ReceiptHero-palvelu toimii eTasku käyttäjille?

Aktivoi ReceiptHero eTasku-mobiilisovelluksesta luomalla tunnukset. Lisää ReceiptHeroon pankki-ja luottokorttisi joita käyttäessä haluat kuittien tulevan eTaskuun. Maksa kassalla normaalisti ReceiptHeroon liitetyllä maksukortilla, ja kuitti löytyy muutaman minuutin kuluttua eTaskusta.

LUE LISÄÄ: https://www.etasku.fi/toiminnot/ekuitti/

Ensimmäisenä  ReceiptHeron operoimia eKuitteja tarjoaa Heinon Tukku ja Taksi Helsinki. ReceiptHero kannattaa aktivoida heti, sillä pian kuitteja saa myös mm. Restelin ravintoloista. Näihin lukeutuvat mm. Burger King, Taco Bell, Hemingway’s, O’Learys , Turun Messukeskus, Tampereen Jäähalli, Hartwall Areena, Kaarle XI ja monia muita!

Hinnoittelu?

Tarjoamme nyt jokaiselle huhtikuun aikana  ReceiptHeroon rekisteröityneille eTasku käyttäjälle 100 ensimmäistä eKuittia ilmaiseksi! Tämän jälkeen eKuiteista veloitetaan transaktioperusteisesti 0,4 €/tosite. Kuvatut ja sähköpostikuitit tallennat eTaskuun normaalisti ilman lisäveloituksia.

Haluatko mukaan hyödyntämään eKuitteja?

ReceiptHero on otettavissa käyttöön kaikissa verkkokaupoissa ja kivijalkaliikkeissä joissa on Verifonen maksupalvelut käytössä. ReceiptHeron tarjoamia eKuitteja voivat hyödyntää yritys- ja kuluttajasovellukset, kanta-asiakasohjelmat ja pankkien sovellukset.

LUE LISÄÄ: https://getreceipthero.com/


Pekka Äijälä

eTaskun palloa potkiva markkinointihahmo, joka syttyy uuden oppimisesta. Pekka vastaa eTaskulla markkinoinnista ja asiakaskokemuksesta.

Lue myös nämä blogikirjoitukset: