Ärsyttääkö matkalaskujen teko? Lopeta matkalaskusamba eTasku Matkalla.

Julkaistu: 3.11.2015. Muokattu viimeksi: 3.9.2021.
Ärsyttääkö matkalaskujen teko? Lopeta matkalaskusamba eTasku Matkalla.

Alla on suora lainaus Wikipediasta:

”Matkalaskujen teko on runsaasti aikaa vievä prosessin osa yrityksen matkahallinnossa. Sitä voidaan helpottaa matkalaskujärjestelmällä.”

Matkalaskujen tekeminen koetaan nykyään siis niin hitaaksi ja kankeaksi prosessiksi, että tästä on maininta jopa Wikipedian matkalasku-artikkelissa. Matkalaskuja ei Wikipedian mukaan voi siis kuitenkaan tehdä helposti, vaan tätä aikaa vievää prosessia voidaan korkeintaan HELPOTTAA matkalaskujärjestelmällä. Vaikka tämä kuulostaa todella absurdilta on tämä valitettavasti yhä vuonna 2015 todellisuutta suurimmalle osalle suomalaisia yrityksiä.

Vuodesta 2012 lähtien olemme olleet helpottamassa yli 5 000 yrityksen ja 1 000 tilitoimiston kuittirumbaa.  Yllä kuvatun tilanteen ja saamamme palautteen mukaan kuittirumban lisäksi yrittäjille ja yrityksille on tuottanut harmia  myös matkalaskut. Matkalaskut on perinteisesti tehty kerran vuodessa paniikissa ennen joululomia ja taitaapa olla niin, että suomalaisten yritysten yleisin matkalaskuohjelma on yhä edelleen 1990-luvulle kuuluva Excel.

Me täällä eTaskulla päätimme tarttua tähän haasteeseen ja nyt voimmekin ylpeänä esitellä aidosti mobiilissa toimivan ja käyttäjäystävällisen matkalaskuohjelman – eTasku Matkan.

eTasku Matka

Alkaessamme kehittämään eTasku Matkaa oli meillä 3 periaatetta joista pidimme kiinni:

  1. Käyttäjäystävällisyys
  2. Aidosti mobiili
  3. Matkalasku pitää saada tehtyä 1 minuutissa.

Näin toimii eTasku Matka

eTasku Matka on nyt saatavilla iPhonelle. Android-käyttäjät joutuvat vielä hetken kärvistelemään Exceleidensä kanssa, mutta teillekin on eTasku Matka on saatavilla lähiaikoina.

Niin ja se hinnoittelu! eTasku Matkan hinta on 9,9 €/kk/käyttäjä + alv. Saat siis hoidettua kuittien kuvaamisen ja matkalaskujen koontamisen muutamalla napin painalluksella alle 10 €/kk. Testaa eTasku Matkaa täysin maksutta 30 päivän ajan ja koe kuinka helppoa matkalaskujen tekeminen voikaan olla.

Aloita ilmainen kokeilu klikkaamalla tästä.

Mikäli yrityksessänne on useita käyttäjiä, joista osa tarvitsee eTasku Matkaa ja osa käyttää eTaskua pelkästään kuittien kuvaamiseen voitte käyttäjäkohtaisesti valita yrityksenne sisällä käyttöönne eri versioita eTaskusta. Mikäli eTasku tulee käyttöön yrityksessänne yli 50 henkilölle, ota meihin yhteyttä niin räätälöidään eTaskusta juuri teidän yrityksenne tarpeisiin sopiva paketti.


Pekka Äijälä

eTaskun palloa potkiva markkinointihahmo, joka syttyy uuden oppimisesta. Pekka vastaa eTaskulla markkinoinnista ja asiakaskokemuksesta.

Lue myös nämä blogikirjoitukset: