Helppokäyttöinen matkalaskusohjelma
mobiilissa ja selaimessa

Haluatteko tehostaa yrityksenne prosesseja?
eTaskulla matkalaskut hoituvat alle minuutissa!

Pyydä ilmainen esittely

Jo yli 15 000 yritystä toimittaa tositteet ja matkalaskut kirjanpitoon eTaskun avulla

Palvelu on myös käytössä jo yli 50% Suomen tilitoimistoista ja luku vain kasvaa. eTasku integroituu yli 20 kirjanpidon ohjelmistoon ja useisiin toiminnanohjausjärjestelmiin.

Kuvaa kuitit kirjanpitoon

Nappaa kuitista kuva ja tallenna. Kuitti välittyy automaattisesti sähköisessä muodossa kirjanpitäjän tai talousyksikön käsiteltäväksi!

Koosta matkalaskut

eTasku laskee syöttyjen päivämäärien ja reittipisteiden pohjalta päivärahat sekä kilometrikorvaukset automaattisesti! Tuki löytyy sekä kotimaan että ulkomaan matkalaskuille.

Läpinäkyvä hinnoittelu

Tarjoamme 30 päivän ilmaisen testijakson -ilman sitoumuksia. Tämän jälkeen eTasku Pro -versio: alk. 7,90€/kk/käyttäjä. Talousyksiköille ja tilitoimistolle eTasku on maksuton.

Kuvaa kuitit kirjanpitoon

Nappaa kuitista kuva ja tallenna. Kuitti siirtyy sähköisessä muodossa kirjanpitäjän tai talousyksikön käsiteltäväksi. Alkuperäiselle kuitille ei enään ole tarvetta, sillä kuitin kuva säilyy eTaskussa varmuuskopioituna kirjanpitolain edellytämän ajan.

Kun kuitit kuvataan eTaskulla heti ostotapahtuman jälkeen, todennäköisyys niiden hukkumiseen ja ikäviin alv-menetyksiin pienenee merkittävästi. Kaikki aineisto siirtyy myös reaaliajassa kirjanpitäjän näkyville, joten aineistoa on mahdollista käsitellä ja siirtää kirjanpitoon vaikkapa viikottain.

Entä sähköpostiin tulleet kuitit? Välitä ne eteenpäin osoitteeseen oma@etasku.fi ja järjestelmämme koostaa liitetiedostosta/tekstikentästä tositteen eTaskuun.

Koosta matkalaskut suoraan mobiilista

Syötä päivämäärät ja reittipisteet. eTasku laskee tiedoilla koti- ja ulkomaanpäivärahat sekä kilometrikorvaukset automaattisesti! Tallennuksen jälkeen matkalasku siirtyy suoraan hyväksymiskiertoon tai kirjanpitäjän käsiteltäväksi. Voit syöttää matkalaskulle myös kulukorvattavia tositteita, jotka kirjautuvat automaattisesti matkalaskun loppusummalle.

Lisäkorvaukset matkalaskulle? Onnistuu. Voit valita reittikohtaisesti lisäkompensaatioita, jotka nostavat kilometrikorvauksen määrää (esim. lisämatkustajat tai peräkärry).

Maksuton 30 päivän testijakso - ilman sitoumuksia!

Kokeilkaa eTaskua rauhassa ja tehkää päätökset jatkosta myöhemmin.

Etsin pitkään sopivaa ratkaisua kulukuittien mobiiliin käsittelyyn. Vihdoin markkinoille on tullut toimiva ratkaisu ja otimme sen ilolla vastaan. eTaskun avulla pääsimme eroon kymmenistä tuottamattomista työtunneista. Jokaisen pk-yrityksen pitäisi ottaa palvelu käyttöön!

Rami Peltonen - Lyyti Oy

Rami Peltonen

Lyyti Oy

Alunperin pienellä pilottiryhmällä tehdyn testin tulos oli selvä: siirtyminen eTaskuun vapauttaisi enemmän aikaa tuottavan työn tekemiseen. Palvelun laajentaminen koko yrityksen käyttöön oli osaltamme helppoa ja joustavaa. eTaskusta saadun hyödyn määrä kasvaa suorassa suhteessa kuittien lukumäärään.

Tatu Hirvonen - Tulos Helsinki Oy

Tatu Hirvonen

Tulos Helsinki Oy

Kiinnostuitko?

Keskustellaan aiheesta tarkemmin ja katsotaan, miten eTasku voisi helpottaa yrityksenne kulu- ja matkalaskuprosesseja.

 

Olli Kivelä
040 838 0775
olli.kivela@etasku.fi